Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 53
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Poginule na autocesti
Povratak na članak

Dragutin i Ljubica Filipović sumnjaju da vrh policije zataškava slučaj stradavanja njihovih kćeri

Otac poginulih sestara, Dragutin Filipović spominje konkretna imena i tvrdi da krivac za ovu nesreću uživa zaštitu policije.

Komentari 6

GO
gogs0302
19:50 23.10.2014.

Prestrašno, tolike godine od nesreće, a institucije nisu ništa poduzele.Naravno da znaju da je to netko iz "društveno prihvatljive obitelji". Zašto su institucije uvijek na strani počinitelja? Šta je s poginulima,njihovim uništenim obiteljima? Tajkun Mačešić s 1,89 al.,velikom brzinom/ koja nije vještačena/ projurio kroz crveno i usmrtio mladića od 22god. Moć i bogatstvo pomogli su pa je kažnjen s 2 god.zatvora-min.je 3. Dug je popis vozača koji su se izvukli - Lovrićka, Leko...

VL
SM
smoking
21:30 23.10.2014.

Najteže je kad si nemocan, a srce puca od tuge i bijesa u isto vrime!

VL
OS
osica
09:13 24.10.2014.

ma pustimo i profesiju i zataškavanje i ........ " ali kakav si ti čovjek na bilo kojem mjestu sjediš, jesi li roditelj imaš li dušu, imaš li djecu.....- da ovim roditeljima koji su odjednom izgubili svoje d v i j j e prekrasne djevojke ne kažeš istinu. Kako možeš živjeti s tom groznom spoznajom, ako znaš, da ih "ubio tatin sin u krivom smjeru". Učinila bih to pod cijenu svog posla, svoje plaće , svega materijalnog svoga - da spasim dušu svoju.

VL
Avatar imotska115
imotska115
22:40 23.10.2014.

Institucije sigurno rade svoj posao kako to nama prica Milanovic. Dobar primjer.

VL
DU
Deleted user
21:40 23.10.2014.

Ima li u Hrvatskoj privatnih istrazitelja ?

VL
DU
Deleted user
12:58 24.10.2014.

Uspješna riječka policija, zato su došli hapsiti Bandića. Mislim da nas okupiraju Klingorci iz druge galaksije ne bi nam bilo gore nego sa ovim našima.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.