Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
zastupnik sdp-a
Povratak na članak

Dragovan: Šanse za promjenu Ustava su izuzetno visoke

Prema Dragovanu, slijede daljnji razgovori i javna rasprava u vidu okruglog stola koji namjerava organizirati HDSSB, a očekuje da će se preciznije znati kada bi Ustavne promjene mogle biti na glasanju za 15-20 dana.

Komentari 3

DU
Deleted user
13:34 22.01.2014.

Gos Dragovan šanse da vi izgubite izore su 100 %

VL
LI
list68
16:42 22.01.2014.

Bude li "HDSSB", podržao promjenu ustava, ostat će bez glasova. Članstvo se protivi bilo kakvom dogovoru s "partijom".

VL
BE
berija
22:04 22.01.2014.

Dragovan je rekao da je promjena Ustava u stvari stvar slučajnosti ili nepredvidivog slijeda dogadjaja: šanse, izgledi za promjenu su visoki. Ne smije promjena Ustava biti slučajna, već mora biti dobro promišljena i, ako je ikako moguće, konsenzualna.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.