Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 77
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Drago Prgomet:

'Relković je napustio Banske dvore zbog neslaganja s Petrovom'

Drago Prgomet
Foto: Patrik Macek/PIXSELL
1/5
17.05.2016.
u 10:08

– Ja bih rado da se formira istražno povjerenstvo, i o njemu ovisi koliko će kvalitetno istražiti detalje o aferi Konzultantica – naglasio je Prgomet

Drago Prgomet, predsjednik stranke HRID i saborski zastupnik, izjavio je da Istražno povjerenstvo Sabora treba raspravljati vezano za aferu Konzultantica jer "to nije pitanje sukoba interesa, nego je političke naravi".

Dodaje kako se njegov stav prema HDZ-u i šefu stranke Tomislavu Karamarku nije promijenio od dana kad je napustio stranku.

– Ništa se nije promijenilo, i ovo je nastavak politike koja nanosi ogromnu štetu Vladi i HDZ-u. Ja bih rado da se formira istražno povjerenstvo i o njemu ovisi koliko će kvalitetno istražiti detalje vrlo ozbiljnog slučaja – naglasio je Prgomet u emisiji Novi dan na N1.

Predsjednik HRID-a tvrdi i kako smo u ozbiljnoj političkoj krizi.

– Imamo Vladu koja ne funkcionira, a izjava potpredsjednika Vlade o tome da su mogući novi izbori je potvrda tome, i onome što građani znaju. Možda nemate parlamentarnu većinu, a može se dogoditi da se ne izabere ni Ustavni sud. Država može završiti i u političkom kaosu – kaže Prgomet i dodaje kako vjeruje da će sutra kvoruma biti. 

Osvrnuo se i na napuštanje Banskih dvora Ivice Relkovića, posebnog savjetnika Bože Petrova.

– Most je nakon mog odlaska jako čuvao ime Relkovića, skrivajući ga s popisa ljudi koji su kreirali priču Mosta. Riječ je o osobi koja je osnivač HRAST-a i vrlo principijelnom čovjeku. Razmišljali smo slično o tome kako bi Most trebao postupiti nakon parlamentarnih izbora. Relkovićev odlazak je očigledno rezultat neslaganja s aktualnom politikom Bože Petrova. Grmoja kaže u jednom trenutku da su privatni razlozi, a odmah to demantira razlozima pripreme za izbore – zaključio je Prgomet.

Komentara 50

SU
sufit
10:23 17.05.2016.

Našo se pravi

Avatar Mi ili Oni
Mi ili Oni
10:33 17.05.2016.

Drago Prgomet je komunistički poltron.

BI
bijelocrveni
10:23 17.05.2016.

Kada narastem želim biti Drago Prgomet. Taj čiko sveeeeee zna! Najpametniji na svijetu!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije