Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NOVA UDRUGA
Povratak na članak

Prgomet osnovao HRID, na predstavljanje došli Valentić i Lovrinović

Bivši zamjenik predsjednika HDZ-a u svom je govoru naglasio da je hrvatskom društvu danas potreban dijalog

Komentari 39

DD
ddh
18:23 18.05.2015.

Dijalog je nesto, sto je ne samo potrebno, nego je dijalog i nezaobilazan. I ta ideja i ta udruga gosp. Prgometa s nesto, sto treba poduprijeti i pozdraviti. Ali za dijalog su nazalost potrebna dvojica, a toga u Hrvatskoj nazalost nema i nece niti u buducnosti biti. Dok su u Hrvatskoj na sceni figure poput Leke, Stazica, Marasa i Jovanovica sa njihovim "Führerom" Milanovicem, dok te figure drze 97% svih medija u svojim rukama i dnevno siju kaos, mrznju i netrpeljivost u drustvu, nema niti ce biti dijaloga. Nemoze biti dijaloga s nekim tko onog koji ima drukcije politicke i drustvene svjetonazore titulira u dozivljava kao krvnog neprijatelja, a ne politickog protivnika poput Milanovica (Mi ili oni!). Dijaloga nemoze biti s ljudima koji komunisticke zlocine banaliziraju i govore o djelima osvete poput Mesica i komunista, a u isto vrijeme proganjaju sa njihovim satelitima Terselickom i Pusicem Hrvatske branitelje. Tek kad komunisti u Hrvatskoj prodju katarzu i postanu barem donakle civilizirani, moci ce se s njima razgovarati. Nema rozgovora sa stovateljima najveceg zlocinca na ovim prostorima zvanog Tito. Nema dijaloga sa propagatorima komunizma i komunistima. Jer ti komunisti jos uvijek nisu shvatili, da je vrijeme Honeckera, Jaruzelskog, Breznjeva i Tita proslo i da niti jedan Njemac iz Istocne Njemacke (DDR-a), niti jedan Poljak ili jedan normalni Rus ne slavi te figure, osim hrvatskih komunista koji jos uvijek slave njihovog Tita. Moglo bi se nabrajati do bezkrajnosti. Zato i radi toga ce ideja gosp. Prgometa tesko zazivjeti.

VL
DU
Deleted user
18:49 18.05.2015.

To je samo još jedna udruga više

VL
Avatar MilaneseBolognese
MilaneseBolognese
19:13 18.05.2015.

Čovjek koji politički više ne postoji. Govori se o zaoštravanju, zašto ne kaže tko je odgovoran za zaoštravanje i kako su nastale podjele. Podjele najviše stvara Milanović i njegova vlada jer to im je jedini način da ostanu na vlasti, kako nemaju nikakvog rješenja za krizu nastoje radikalizirati svoje birače i igraju na ideološku kartu. Osim toga komunisti oduvijek dijele Hrvatsku na sve moguće načine, sva postignuća na pomirbi i ozdravljenju odnosa u društvu oni uvijek jednim svojim mandatom ponište!

VL
VK
vk52
19:14 18.05.2015.

Koliko ta vele sila Hrvatska treba jos udruga i stranaka 100,150, 2oo, 500,1000, 2000?????? Jadni smo mi i nasa pamet.Jos malo i svaki Hrvat ce imat svoju stranku,i svako ce sebe birat,i tko ce vodit tu jadnu zemlju????? Njemacka ima 80 milijona stanovnika i pet sest stranaka,koliko ima Hrvatska stanovnika????? A koliko stranaka ?????Gdje nam je pamet,jad i bijeda smo mi stim nasim politicarima i sami sa sobom fuj.

VL
OB
Objektivno...
07:26 19.05.2015.

Doktore. Sretno. Ali, bojim se da u ovoj metastaziranoj zemlji nitko nije dorastao da riješi "kriminalno-bolesno stanje" u zdravstvu i humanitarnom djelovanju.... O sportu, sudstvu ...javnoj nabavi... itd da i ne pričamo.

VL
Avatar __________
__________
23:14 18.05.2015.

Bez obzira na ishod Prgometovog projekta, činjenica je da naši konzervativniji sugrađani zaslužuju stranku koju se neće povezivati s kriminalnim aferama, mafijaškim metodama, koketiranjem s ustaštvom, ksenofobnom retorikom i svime ostalim karakterističnim za hdz.

VL
Avatar TAJSAM
TAJSAM
20:51 18.05.2015.

E ljudi moji ako če Drago surađivati sa lijevim i desnim političarima, mogao je odmah uči u SDP jel mislim da suradnja sa tim komunistima i Jugoslavenima jednostavno nije dobra za Hrvatsku Državu i Hrvatski Narod. Ne lojalni bi sad rekli a što je sa pljačkom u HDZ-u, mogu im poručiti da su neki koji su krivi završili u zatvoru a za Polančeca i danas tvrdim da je teška poštenjačina te je osuđen kao koleteralna žrtva i tko svaka mu čast a možda je bilo i više nevinih. Pozdrav dobrim ljudima

VL
BK
B Kosa
21:52 18.05.2015.

Moj Prgomet ti pred izbore si nanio veliku stetu domoljubnoj koaliciji. Boris se za vlastitu stolicu ili si potplacen od milanovicevoga tabora

VL
DU
Deleted user
23:04 18.05.2015.

Budite transparentni, tolerantni, sa jasnim stavovima i ciljevima, izlozite kako cete te ciljeve postici - sa kojim ljudima, u kom vremenu, izvore financiranja....ostvarite to... i dobro dosli na vlast. Klonite se nepotizma i korupcije te ce Hrvatska ponovno imati buducnost.

VL
BU
budagigo
23:10 18.05.2015.

znači ajmo sjesti i bezgranično i beskorisno laprdati,a iz proračuna če pristići para za funkcioniranje nove udruge. kakav dijalog i sa kime?sa komunjarama,udbašima,onima koji su popljačkali i omogučili pljačku naše domovine?a koji su tu među nama.stupovi društva koji o svemu odlučuju i koje se sve pita.nema drugih za dijalog,samo su oni i nitko više.a o čemu se sa njima ima razgovarati?kao da razgovaraju kokoš i lisica,ovca i vuk.nema se tu šta pričati.1990-1991g.dobar dio komunjara se iz saveza komunista hrvatske(sdp)uvukao u hdz i druge novoosnovane stranke i tim činom je ugašena svaka klica hrvatskoga spasenja koje se zove lustracija.ovu hrvatsku za koju su mnogi dali živote branitelji su na žalost naivno izručili nelustriranim komunistima onom poznatom rečenicom;"mi smo se izborili za hrvatsku ,a sada je predajemo političarima......",a ovi su to iskoristili,pokrali,rasprodali i još rasprodavaju sve što se da,te pokušavaju od hrvatske napraviti svoj osobni mali jugonostalgičarski partijski bastijon.i nema tu nikakve ljevice i desnice.to su folklorne pr nebuloze.ovdje su samo gdje god pogledaš komunjare,udbaši,jugo oficirčine i njihova djeca.

VL
DU
Deleted user
23:38 18.05.2015.

E moj Drago - Kolinda koja je predsjednica je pokušala povesti dialog pa pojedinci ne suradjuju I bojkotiraju pozive, pa po čemu mislis da ćes ti biti uspjesniji? Neka ti je Sretno - dobre namjere ali naivno razmisljanje.

VL
Avatar deziderij
deziderij
08:43 19.05.2015.

Sve što se u ovoj banana tvorevini od države HR čini jest lopovluk, nepotizam prevare, pljačke, olajavnja jedni drugih i osnivanje novih parazitskih udruga i stranaka. Od toga nitko nema nikakve koristi osim opće štete za sve sitnozube građane koji, kao da žive u nekoj vanzemaljskoj sferi, ništa ne čine, ne bune se i sve ima je ravno do mora. Strava i užas !

VL
Avatar CorleoneMichael
CorleoneMichael
09:17 19.05.2015.

Još jedan glumac koji je mislio da je veći i važniji od HDZ-a... Brzo će shvatiti da nema što tražiti na političkoj sceni...

VL
DI
dijalektičar
18:03 19.05.2015.

Svaka čast ! Na oceanu besmisla pojavi se HRID kao lučica spasa. I ja u inicijativi za DIJAOG vidim/osjećam simbol spasa i iščitavam ga u slovnoj/glasovnoj građi: D = dobro I = + JA = ja aktivan LOG =logčar. Kadlogčar. Kad se sve zbroji ispada da je dijalog temeljni subjekt izgradnje života. Volio bih kad bi članovi i ostali građani rekli : Hrabrim Razumom Idemo Dalje ! (Nadam se uočavanju velikih početnih slova).

VL
DU
Deleted user
18:06 18.05.2015.

Čamčić s takvim kormilarom će se nasukati već na prvim izborima.

VL
Avatar Melankolija
Melankolija
17:57 18.05.2015.

Znaci ipak nije sam, ima nesto svijetla iz HDZ-a, nije samo mrak?

VL
OS
osica
18:17 18.05.2015.

HRID utopija. Ovi su došli poslušati " uglednog doktora a lošeg političara i čaos."

VL
Avatar HrvatskiNacionalist
HrvatskiNacionalist
22:46 18.05.2015.

prgomet nikome neće učiniti štetu ali ni korist , on ne prelazi 0,2%

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.