Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 167
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Dr. Robert Kolundžić
Povratak na članak

Varga stvara lošu atmosferu titulama liječnika udarnika

Jesam za otvaranje privatnih bolnica, ali pod striktnim uvjetima i tamo gdje su zaista potrebne da ne dođe do velikog odljeva liječnika, kaže prof. dr. Robert Kolundžić, ortoped u Traumi

Komentari 3

Avatar mirica19
mirica19
16:48 28.05.2015.

Ma čekaj malo, kakve privatne bolnice, zato mi plaćamo silne doprinose, na ne dolazi u obzir!

VL
CA
casnik
17:22 28.05.2015.

Zanimljiv je taj nas doktor Kolundzic kao i njegovo promisljanje zdravstva... Dakle treba nam privatno zdravstvo za oni koji mogu platit uslugu odnosno privatno zdravstveno osiguranje....pa tko nema da plati sorry. Predlazem doticnog doktora za ministra ili bar za nekog ravnatelja bolnice za bogate. A sad malo insiderskih informacija, informirao sam se kod prijatelja ortopeda u traumi o protezi za zdjelicu od dr. Kolundzica, pa sam saznao da mu je bivsi ministar Ostojic dao nagradu za izum proteze koja nije prosla nikakva ispitivanja prije nego je ugradjena u jednu pacijenticu u Traumi. Posljedice zena se par dana kasnije rasklimala i inficirala, no tu nije kraj naime nedavno je isti doktor istu takvu 3D zdjelicu ugradio djetetu u Klaicevoj koje je imalo tumor s metastazama po cijelom tijelu dakle nikakav zahvat ga nije mogao spasiti. Doktor ga je ipak operirao ali mu je ugradio nesto drugo kao privremenu varijantu te organizirao presicu. Rezultat djete se pati, opet inficira a doktor se reklamira kao spasitelj i reformator zdravstva. Djete je u medjuvremenu umrlo a prijatelj mi kaze da je to vrh ledenog brijega i da sve nije za pricu. A ja na sve to kazem ony in Croatia

VL
KV
KVPRM
23:29 02.06.2015.

Casnik (necasnik) je oklevetao covjeka! Kada ima tako "pouzdane" i "tocne" informacije, i "casne" namjere, zasto ne stane javno iza svojih tvrdnji sa svojim potpisom kao pravi casnik? Ali casni insider dobro zna da o svim navedenim slucajevima postoji med.dokumentacija pa se skriva po vecernjakovim komentarima.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.