Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 91
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
spasili joj život

Dramatična snimka: Uhvatili djevojčicu (2) pri padu sa zgrade

spašavanje (1)
screenshot LiveLeak
21.06.2013.
u 13:09

Incident se dogodio u četvrtak u provinciji Zhejiang u Kini. Dvogodišnja djevojčica popela se na prozor nakon što su je roditelji ostavili samu kod kuće.

Na internetu je osvanula dramatična snimka koja prikazuje dostavljače u mjestu Ninghai u provinciji Zhejiang u Kini koji su u četvrtak na nevjerojatan način spasili djevojčicu koja je pala s prozora zgrade na petom katu.

Videosnimku spašavanja djevojčice stare dvije i pol godine koju je snimila nadzorna kamera prikazala je kineska državna televizija CCTV, prenosi Sky News.

Roditelji malene djevojčice za CCTV su ispričali da su djevojčicu ostavili samu kod kuće dok je spavala. Nakon što se probudila, popela se na prozor. Njezin plač čuli su dostavljači iz obližnje tvrtke koji su istrčali na ulicu i vidjeli njezine noge kako vise s prozora. Nakon što se "strmoglavila" prema tlu, dostavljači su je u padu uspjeli uhvatiti rukama.

Jedan muškarac ozlijedio je vrat, a drugi ruku. Djevojčica je na sreću prošla samo s ogrebotinom na licu.

>> Spasili bebu iz kanalizacijske cijevi u Kini

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije