Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 105
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
KOMENTAR

DORH odbacio Kerumovu prijavu Ivoševića zbog antisemitizma: 'Vidimo se dužniče 1,7 milijardi kuna'

PIXSELL
27.01.2022.
u 00:02

DORH je prijavu protiv mene odbacio uz obvezu da u humanitarne svrhe uplatim 7000kn, što sam i napravio, napisao je u statusu Bojan Ivošević.

Zamjenik splitskog gradonačelnika Bojan Ivošević objavio je da ga je zbog antisemitizma prijavio Željko Kerum DORH-u . 

 Podsjećamo, par dana prije izbora za splitskog gradonačelnika na društvenim mrežama počele su se širiti screenshotovi prepirke između Ivoševića i Ronija Roberta Brandla iz 2017. godine u kojoj Ivošević iznosi niz antisemitskih tvrdnji. Ivošević se potom ispričao, međutim to je obilježilo posljednje dane kampanje. . 

Status o tome tko ga je prijavio DORH-u prenosimo u cijelosti. 

"Moj idiotski komentar od prije pola desetljeća koji je izazvao skandal u kampanji, nakon javne isprike putem svih medija i osobne isprike Židovskoj općini u Splitu, DORH-u je prijavio ni manje ni više nego Željko Kerum

Čovjek koji je brojne ljude vrijeđao na razne načine pa i na nacionalnoj osnovi bez da je država ikad reagirala.

DORH je prijavu protiv mene odbacio uz obvezu da u humanitarne svrhe uplatim 7000kn, što sam i napravio. Po 3500kn uplaćeno je na račune Udruga MoSt i Udruga Feniks Split isti dan jer za razliku od Keruma svoje obaveze uredno izvršavam.

Navedena prijava protiv mene je odbačena, a ona protiv Željka Keruma radi upućene mi prijetnje nije i uskoro nas očekuje sudski epilog. Vidimo se dužniče 1,7 milijardi kuna", navodi se u statusu. 

 

VIDEO: Srpska policija objavila snimku pretrage Velikog ratnog otoka, potraga za Matejem Perišem se nastavlja

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije