Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 195
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ili novac ili auto

DORH od BMW-a traži da vrati "Sanaderov" blindirani auto

bmw, sanader (1)
PIXSELL
02.01.2012.
u 08:45

USKOK je, naime, tijekom istraga protiv bivšeg premijera Ive Sanadera otkrio da je blindirano vozilo plaćeno dva puta, doznaje Jutarnji.hr

Državno odvjetništvo RH uputilo je lani zahtjev BMW grupi da vrati "Sanaderov" blindirani BMW serije 7 jer su ga, smatraju, dvaput naplatili.

USKOK je, naime, tijekom istraga protiv bivšeg premijera Ive Sanadera otkrio da je blindirano vozilo plaćeno dva puta, doznaje Jutarnji.hr.

Vozilo je najprije krajem 2008. godine, kako ga USKOK tereti, platio Robert Ježić, a početkom iduće 2009. godine BMW je isplaćen iz crnih fondova HDZ-a.

Riječ je o automobilu vrijednom 300 tisuća kuna, stoga DORH-ov zahtjev sadrži i mogućnost da umjesto novoga skupocjenog automobila njemačka tvrtka uplati iznos za koji je RH oštećena.

Cijeli članak pročitajte ovdje.

Ključne riječi

Komentara 29

KL
klokan13
09:29 02.01.2012.

Novinari i matematika = nespojivo !!! Mislim da se u početku afere pisalo o 4 miliona kuna... u svakom slučaju navedeni BMW košta više od 300 000 kn... - ili je napravljena zamjena auta pri vračanju, pa se sad Zoki vozi u \"Sanaderovom\" autu, a DORH nema tehničke podatke o autu ???? - ili je autor teksta neinformiran

YO
yocko
09:34 02.01.2012.

Ako je Jarnjak pokajnik zar on nije rekao sve pa i to da je BMWplačen dva puta a on je glavni bio pogotovo za auto i za sve ostalo, a bio je tajnik a zna se da tajnik večinom za sve zna i vodi brigu o svemu.

HO
Hoch03
09:06 02.01.2012.

! Ova masina vrijedi min. 2.000.000 Kuna...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije