Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 151
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
eurofili
Povratak na članak

Donji Vidovec, Čabar i Gračac svim srcem podržali ulazak u EU

Donji Vidovec ima najviše eurofila u Hrvatskoj. Čak 84 posto mještana glasovalo je na referendumu za ulazak u EU.

Komentari 11

PU
pumbica
10:33 24.01.2012.

Pa jasno .Bosancima paše.Jer sada mogu švercat.Jer naša granica s njima je nikakva.I ovi iz Čabra njima je pala sekira u med.Našem graničaru da sto eura.I može tonu marauhane otpelat na zapad....

VL
PE
Pegaz
10:49 24.01.2012.

Po tvom komentaru, reklo bi se da nemas pojma o Cabru, Cabranima niti si ikada tamo bio. Ne sudi po sebi.

VL
Avatar Drazen Klaric
Drazen Klaric
11:00 24.01.2012.

Hm Uz što želim reči da pumbica nije u pravu, reči ču da razumijem ljude iz Čabra. Radio sam tamo dvije godine i upoznao ljude. Čabar je u rupi koju je bivša Juga koristila za aerodrom za MIG-ove zbog geostrateškogg položaja. Kada je Juga propala, svi radno sposobni okrenuli su se radu u Sloveniji, što im je zbog nedostatka posla u Hrvatskoj i prelaska granice svaki dan, donosilo mnogo problema. Obečana cesta dolinom Kupe, ostala je naravno utopija i ovi jadnici su bili u slijepom crijevu u vukojebini gornjoj(bez uvrede), bez perspektive i zato ih ulazak u EU raduje. Podržavam.

VL
PE
Pether
11:26 24.01.2012.

pumbica e ova ti je dobra .. Bosanci mogu svercat a nasem granicaru daje 100 eura.. Pa tko je tu veci lopov bosanci ili granicar koji radi u sluzbi naroda i drzave ?? I ti ga lupi i ostade ziv :)) Bolje da si rekao onda mogu nasi granicari i carinici varat i korupciju radit.

VL
ZV
zvan12
12:31 24.01.2012.

\"Domicilni Srbi i doseljeni Hrvati ...\". Dakle Hrvati su doseljenici u \"krajini\"??? I oni su glasali ZA? Ocito se nadaju (a mozda imaju i obecanje) da ce im EU obnoviti \"krajinu\"? Uskoro ce se vidjeti.

VL
MA
maxU
12:52 24.01.2012.

u gracacu srbi-srbofili=eurofili ,zeli srbadija neku paru iz EU,nisu se Hrvatske dosta nasisali

VL
VE
velikazmija
13:06 24.01.2012.

ispravka komentatora zvan 12 --domicilni srbi i doseljeni hrvati --- grdo- domicilni ne diže pobunu na domovinu ---doseljeni su i jedni i drugi samo ovi drugi što su protijerani i htijeli su u eu a ovi bit će da iha ih je --joža naselio ili turci potjerali -- toliko -

VL
IK
ikireta
13:12 24.01.2012.

Čabar je jedan i jedini. Ljudi su njegova priča, mjesecima bih mogla u nastavcima o njihovim plemenitim srcima, širokim dušama, odanosti svom kraju, radnim navikama, odnosno redu, radu i disciplini. Beskrajno daju, a gotovo ništa ne primaju za uzvrat, sve moralne i materijalne vještine podređuju obitelji i boljitku Gorskog Kotara, uvijek sa zahvalnošću što su rođeni i žive pod najljepšom kapom nebeskom. Btw, školovala sam se i živjela u Čabru, davno, ali ne da se ništa nije promijenilo, nego da ikako mogu (možda u mirovini) vratila bih se pod zadnje dane u taj blaženi kutak Lijepe naše ...

VL
VI
Visnjevac
13:32 24.01.2012.

Tamo gdje je Narod spreman \"uzdat se use i u svoje kljuse\" izasli su i dali svoj glas za EU,dok se istovremeno vidi tko bi farbao tunele i bavio se izvlacenjem novca.

VL
UK
Ugo Kajvez
14:27 24.01.2012.

Oni koji se uzdaju u tuđu pomoć ................. nikada ..................... u životu će imati išta ........ to je životno pravilo .............. jer nije bez razloga ............. \"uzdaj se u se i svoje kljuse\" ...........

VL
ZV
zvan12
15:46 24.01.2012.

24.01.2012. u 13:06h velikazmija je napisao/la: ispravka komentatora zvan 12 --domicilni srbi i doseljeni hrvati --- grdo- domicilni ne diže pobunu na domovinu ---doseljeni su i jedni i drugi samo ovi drugi što su protijerani i htijeli su u eu a ovi bit će da ih je --joža naselio ili turci potjerali -- toliko - ========================================================================= Bojim se da me nisi dobro razumio. Ono sto me je zasmetalo je PODVALA clankopisca VL koji Srbe naziva \"domicilnim\" a Hrvate \"doseljenim\". Nije bitno cija je prababa tamo pasla koze nego da se u HRVATSKIM novinama pisu ovakve insinuacije. Drugim rijecima, ako je tako da su Srbi za razliku od Hrvata tamo \"domicilni\", onda bi Sloba bio u pravu lupetajuci o \"vekovnim srpskim ognjistima\"!

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.