Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
dobio poziv

Don Ivan Grubišić ide na molitveni doručak kod Baracka Obame

'23.01.2012., Kucine - Don Ivan Grubisic, svecenik i saborski zastupnik sam sebi sam ukinuo suspenziju koju mu je odredila Crkva. Photo: Tino Juric/PIXSELL'
Foto: 'Tino Juric/PIXSELL'
06.01.2013.
u 22:39

Poziv je svakako velika čast. Radujem se, to mi je prvi posjet SAD-u – rekao je don Ivan.

Zastupnik don Ivan Grubišić dobio je poziv Kongresa za molitveni doručak s predsjednikom Barackom Obamom prvog četvrtka mjeseca veljače u washingtonskom Hiltonu, prenosi HRT.

– Poziv je svakako velika čast. Radujem se, to mi je prvi posjet SAD-u – rekao je don Ivan. Društvo će mu praviti Davor Ivo Stier (HDZ). Njih dvojica su jedini saborski zastupnici za koje se zna da su pozvani ove godine.

>>I Vatikan je upozorio don Ivana Grubišića zbog neposluha

Komentara 24

Avatar Floyd1
Floyd1
06:08 07.01.2013.

Topics for the old hag, go ahead!

OB
-obrisani-
09:02 07.01.2013.

Stančić u Zagrebu,ručak za 5 kuna,tajnica.....a ništa pametno nije rekao u godinu dana u sabornici

OB
-obrisani-
23:48 06.01.2013.

@mileudarcina Zivim u svijetu privatnik sam zaposlene tretiram kao partnere pa mi te je tesko razumijeti I stojim za napisano ispod ako povede nekog beskucnika sa sobom bit ce to radosna vijest!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije