Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 115
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
lik & djelo
Povratak na članak

Don Goričanec: Iz pakla sam dosad izbavio 13 prostitutki, a govorili su da sam prolupao

'Dobro se sjećam prvog slučaja. Dao sam joj 200 kuna za razgovor i dobio potresnu priču'

Komentari 5

Avatar TvojUjko
TvojUjko
13:34 19.12.2014.

Pa prostitke večinom kažu da svoj vioko plačen poso nebi mjenjale za ništa gdje treba puno raditi, tako da njima to i nije neki pakao...

VL
MA
MarkoFF
13:22 19.12.2014.

Stoko novinarska kapitalisticka i to stavitr pod premium. Lol

VL
RA
Rangostar
14:07 19.12.2014.

Kakav ponor,pornografija u Americi zaradjuje više od svih Amerčkih sportova zajedno. Stari je to zanat.

VL
JO
Job13
13:52 19.12.2014.

Vlč. Dragec svojim djelima svjedoči postojanje djelotvorne crkve i osim beskućnika i prostitutki brine se i za sve osobe sa posebnim potrebama koje su uz njega proputovale pola svijeta u posebnim autobusima sa rampama i po potrebi krevetima za one koje treba i voziti u ležećem stanju. Ovo Završje je prilično siromašna župa sa malo žitelja, ali i ono malo novaca koja prikupi raspoređuje osobama u potrebi. Nešto malo možete naći na stranicama udruge koju vodi http://www.udruga13job.hr , ali svakako pravu sliku tek možete dobiti ako se nađete uživo na nekom od putovanja gdje je taj veseli dobronamjerni svećenik i za volanom. Ako nekada imate koju kunu viška za nakapati u rezervoar možete znati da će ta sredstva biti iskorištena za najpotrebitije, a ono što je najzanimljivije oni najsiromašniji iako skromno ustvari dijele najviše sa drugima, pa tako je i u udruzi Job.

VL
DU
Deleted user
13:28 19.12.2014.

nadam se da ih nije udomio...

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.