Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 139
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
budući šef?

Domagoj Novokmet najizgledniji kandidat za v.d. ravnatelja HRT-a

domagoj novokmet
Marko Lukunić/PIXSELL
09.07.2012.
u 20:45

Kako doznajemo, njegovo ime već stoji u pisanim materijalima koje će dobiti članovi saborskog Odbora za informiranje, informatizaciju i medije, a koji će ovog tjedna na sjednici Odbora izabrati v. d. ravnatelja HRT-a.

Domagoj Novokmet koji je široj javnosti najpoznatiji kao višegodišnji voditelj popularne emisje HTV-a "Dobro jutro, Hrvatska" najizgledniji je kandidat za privremenog Glavnog ravnatelja Hrvatske radiotelevizije. Novokmet (rođen 1977.) bi na čelu HRT-a trebao biti samo do jeseni kad će Sabor izabrati "pravog" ravnatelja HRT-a koji će dobiti petogodišnji mandat.

Kako doznajemo, njegovo ime već stoji u pisanim materijalima koje će dobiti članovi saborskog Odbora za informiranje, informatizaciju i medije, a koji će ovog tjedna na sjednici Odbora izabrati v. d. ravnatelja HRT-a.

- Nakon mnogih koji su se sami gurali i još više onih za koje su lobirali i političari i druge interesne skupine, mislim da smo pronašli dobro rješenje za v. d. ravnatelja, privremenog šefa Hrvatske radiotelevizije. Domagoja Novokmeta su predložili novinari s HRT-a, Hrvatsko novinarsko društvo, a ništa protiv nemaju, koliko ja znam, niti u klubu zastupnika SDP-a niti u klubu zastupnika HNS-a - kaže naš sugovornik iz HNS-a.

- Nadam se da će Sabor odlučiti u korist HTV-a kao javnog medija – kratko nam je prokomentirao Domagoj Novokmet ne skrivajući da mu je funkcija v.d. ravnatelja HRT-a itekako primamljiva. Uz vođenje emisije "Dobro jutro, Hrvatska", Novokmet je trenutno i urednik Mozaičnog programa HTV-a.

Komentara 48

Avatar The-North-Korean-Times
The-North-Korean-Times
21:08 09.07.2012.

Zakaj se veseli ako ćr biti na funkciji samo 3 mjeseca ? Zakaj vjeruje u javnu televiziju kada je zakon već donesen ?

MP
mač pravde
21:10 09.07.2012.

osim toga što je obični licemjer poznat je i po svojoj poltronskoj stručnosti, a jedna od kvaliteta mu je što se zna prodati kao radnik i žrtva. mislim da je to loše riješenje za htv ali vrijeme će pokazati

OB
-obrisani-
21:01 09.07.2012.

novi kmet? a tko je taj? kaj je zbrisal franji tahiju?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije