Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 172
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
tražio hranu

Domaćica otjerala medvjeda s trijema: Silazi dolje! Odmah!

sadam husein
02.10.2012.
u 13:08

Hranilice za ptice iz kojih je veliki crni medvjed obično krao sjemenke bile su prazne pa je krenuo u kuću ne bi li pronašao što za "pod zub"

Nasrtljivi medo našao se licem u lice s vrlo hrabrom domaćicom na čijem je trijemu pokušao pronaći hranu. Vlasnica kuće izletjela je na trijem i žustro velikom crnom medvjedu objasnila da nije dobrodošao.

– Silazi dolje odmah!, Ne, ne, ne i ne! Dolje! – vikala je hrabra Nayana Grillo u petak dok ju je prijatelj snimao kamerom.

Nije ovo prvi put da je medvjed prošetao njezinim dvorištem, ali do sada se zadržavao na travnjaku i praznio hranilice za ptice u kojima Nayana Grillo ostavlja sjemenke. Kako su ovog puta hranilice za ptice bile prazne, medo se uputio prema kući spretno se penjući stubama na trijem, ali glasna domaćica preplašila ga je pa je pobjegao.

Ključne riječi

Komentara 7

Avatar bok
bok
14:31 02.10.2012.

Molim autora clanka da jos napise gdje i kada...

CH
chemica
14:34 02.10.2012.

Takve slatke, polupripitomljene medeke koji više nisu sposobni za samostalan život, na kraju su prisiljeni ubiti.

AG
Agramer198
13:57 02.10.2012.

Više sreće neg pameti...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije