Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 183
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Izbjegnuta nesreća

Dok se kupao u jezeru Bundek, dječak ponašao ručnu bombu

bundek (1)
Foto: Robert Anić/Pixsell
1/5
Autori: mv/VLM, al/VLM
14.07.2010.
u 18:43

Pirotehničari specijalne policije utvrdili su da je bomba zaostala iz Drugog svjetskog rata te da je engleske proizvodnje, a spasioci su odmah ispraznili kupalište.

Dok se kupao na Bundeku, uz istočnu stranu jezera, danas oko 16 sati 8-godišnji dječak pronašao je vrećicu s ručnom bombom na dubini od oko jednog metra, izvijestila je PU zagrebačka. Vrećicu je predao djedu, a on spasiocima.

Pirotehničari specijalne policije utvrdili su da je bomba, koja je uznemirila kupače, zaostala iz Drugog svjetskog rata te da je engleske proizvodnje, a spasioci su odmah ispraznili kupalište. Uz pirotehničare, na očevid su izašli i ronioci zagrebačke policije koji su detaljno pretražili dno jezera.

Ključne riječi

Komentara 5

Avatar Erwin Johannes Eugen Rommel
Erwin Johannes Eugen Rommel
07:05 15.07.2010.

Da li je netko pronasao moju vrecicu?

OR
ordinaryhandsome
21:33 14.07.2010.

Pa hebemu kak nije netko pregledao to kupalište prvo boooombe su nutra heej :) I još engleske užas.. ;)

BO
bobrock
22:02 14.07.2010.

to je ispalo jamesu bondu dok je išo na velesajam

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije