Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 65
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ubojstvo antonije bilić
Povratak na članak

Dok čeka odluku suda, Paravinja će izdržavati kaznu iz BiH?

Što Draganu Paravinji donosi ukidanje presude za ubojstvo Antonije Bilić

Komentari 5

AJ
ajmo
10:06 17.04.2014.

Dajte momčinu meni ja ču ga čuvat badava bit če zbrinut na najbolji moguči način dat ču mu šansu ko i on ovim jadnim djevojkama.

VL
DA
Davor2013
10:21 17.04.2014.

Da ga je Hrvatska predala Srbiji, kad je Srbija raspisala potjernicu za njim zbog presude za silovanja u Srbiji, ubojstvo Antonije se ne bi ni djesilo

VL
Avatar LiberalniAnarhist
LiberalniAnarhist
10:46 17.04.2014.

Pouzdano znam da od humaniterne udruge pod imenom ,,Mirmodonci,, u zatvoru ima odličan tretman i na ničemu ne oskudijeva!Ova udruga svu pažnju posvetila je ovom liku!!!!!Čudi me da se još nije javno zahvalio na brizi i pomoći!Valjda se ustručava jer mu je neugodno pa misli da bi oni u tom slučaju pojačali tretman!

VL
Avatar liquidsky
liquidsky
10:48 17.04.2014.

Za trodiobnu vlast Republike Hrvatske: dajte više osmislite, predložite i usvojite primjenu smrtne kazne za likove poput Paravinje da ih više ne moramo hraniti i održavati iz budžeta. I još važnije, da ih ne moramo ni slušati ni gledati, ni vječno trpjeti njihova sr...

VL
MX
Mister X
22:39 17.04.2014.

Pitam se jeli osim ubite jadnice i Paravinja nevina žrtva - netko mora da je kriv ?

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.