Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 64
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
VUKOVAR

Dojava o bombi prekinula nastup folk pjevačice Mire Škorić

bomba
Branimir Bradarić
13.03.2010.
u 12:14

Nepoznata osoba dojavila je policiji da je u vukovarskom Noćnom klubu 2 Element postavljena bomba, poslije čega je lokal ispražnjen.

 VUKOVAR – Tijekom noći petak na subotu nepoznata osoba dojavila je policiji da je u vukovarskom Noćnom klubu 2 Element postavljena bomba poslije čega je lokal ispražnjen i pregledam od strane službenika za protueksplozijsku zaštitu.

– Pretragom objekta utvrdili smo da u prostorijama nema nikakve eksplozijske naprave i da je dojava bila lažne. Koristili smo i posebno obučenoga psa za detekciju eksploziva, rekao je glasnogovornik PU Vukovarsko – srijemske Krunoslav Žgela.

Najavio je da će policija u daljoj istrazi raditi na tome da utvrdi tko je osoba koja je uputila lažnu dojavu o postavljenoj bombi ali i da se radi o kaznenom djelu koje je veoma rijetko na području koje pokriva PU. Neslužbeno doznajemo da je dojava o bombi upućena s telefonske govornice u vukovarskoj četvrti Borovo naselje.

Inače, lažna dojava o bombi zabilježena je oko 1. sat po ponoći i to svega nekoliko minuta prije nego li je trebala nastupiti srbijanska folk pjevačica Mira Škorić koja nije mogla vjerovati što se dogodilo.

- U Hrvatskoj nastupam već godinama. Svake godine sam s obitelji na Jadranu i nikada nisam imala nikakvih problema, rekla je novinarima lokalne radijske postaje Škorić dodajući da ima i hrvatsko državljanstvo te da nema problema s prijavom nastupa u Hrvatskoj.

Vlasnik Noćnog kluba 2 Element Goran Pejčić kaže da je gostovanje srbijanske pjevačice bilo uredno prijavljeno ali i da to nije bio prvi put da dovode goste iz susjedstva.

– U cijeloj toj priči sam ja najviše izgubio jer sam morao platiti sve iako je večer uništena. Pretraga je trajala 2,5 sata i do tada su se svi razišli. Očekujem od policije da pronađe osobu koja je lažno prijavila bombu jer bi ona mogla meni ili bilo kome drugome uništiti svaki vikend sličnim lažnim dojavama. Neka mito napravi nekoliko puta i ja mogu zatvoriti objekt. A što će onda biti sa deset zaposlenih koje plaćam, rekao je Pejčić.

Ključne riječi

Komentara 1

JA
japa
14:23 13.03.2010.

Ovaj članak stvarno me je dirnuo. Treba pokrenuti humanitarnu akciju da spasimo ovog \"gazdu\" koji misli na svoje radnike (šmrc) da slučajno ne zatvori ovaj raj na zemlji. Gdje će onda rvati balkanci slušati cajke?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije