Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
potpora predsjedniku

Dodik: Nikolić je u pravu, u Srebrenici nije bilo genocida

'dodik'
Arhiva VL
09.06.2012.
u 10:10

Naravno da je netko u Haagu rekao kako je tamo bio genocid ograničenih razmjera i da su ga počinili pojedinci. Ti pojedinci su odgovarali, kazao je Dodik.

Srbijanski predsjednik Tomislav Nikolić dobio je, očekivano, potporu predsjednika Republike Srpske, Milorada Dodika u obrani stava kako u Srebrenici nije bilo genocida.

- Pa i nije Srebrenica bila genocid. Ja to stalno govorim. Naravno da je netko u Haagu rekao kako je tamo bio genocid ograničenih razmjera i da su ga počinili pojedinci. Ti pojedinci su odgovarali. Zašto bi ovdje cijeli jedan narod bio maltretiran tom pričom? - izjavio je Dodik, a prenijela je Srna.

Govoreći o Kosovu, dodik drži kako je Srbiji, \"u nacionalnom smislu\" prioritet Republika Srpska, a ne Kosovo koji Srbija treba rješiti \"na pragmatičan način\" jer \" integracija Albanaca u Srbiju više nije moguća\".

Podsjetio je da RS, kada je Priština proglasila neovisnost, nije to iskoristila da i sama proglasi neovisnost.

- Mi smo tada imali priliku reći - ako mogu oni, možemo i mi u RS, ali nismo to učinili zato što je Srbija u svojoj službenoj politici pozvala na politiku teritorijalnog kontinuiteta - rekao je Dodik.

Komentara 124

Avatar kobra11
kobra11
20:35 09.06.2012.

mislim da bi bilo najbolje da se zaključa tema

Avatar Joja
Joja
23:36 09.06.2012.

Cuj ovoga, EU Vatikanski projekt odkada?

OB
-obrisani-
12:49 09.06.2012.

Dodik i Nikolič nisu u pravu ali je u pravu administrator VL jer sve briše što nemre shvatiti ili mu težko ide u glavu..

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije