Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 52
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'OPTUŽBE SU IZMIŠLJENE'
Povratak na članak

Dodik: Referenduma će biti još, a uhićenja se ne bojim! Ministar sigurnosti: Uhitit ćemo Dodika ako odbije dati iskaz

Ponovio je kako je zadovoljan provedbom referenduma kojim je iskazana potpora nastavku obilježavanja 9. siječnja kao dana RS uz konstataciju kako je za to glasovalo 70 posto Srba u RS.

Komentari 36

Avatar dobry
dobry
22:30 26.09.2016.

Najbitnije je da se rusima ne dopusti stacioniranje vojnih baza zapadno od Drine i Dunava, a garancija tomu je kakva-takva jedinstvena država Bosna i Hercegovina, pa i ovakva sa entitetima. A "car" Dodik neka caruje u rs 100 ljeta ii pljačka "stoku sitnoga zuba" prodajući im ...... za bubrege, dok oni srbuju i luduju. Toliko.

VL
KA
kapetanovic1975
02:50 27.09.2016.

Sta ga imaju ispitivati, mozda trebaju ispitati narod zasto i kako. treba sarajevo ispitati dali je trebalo doci do toga. U sarajevu sam bio, imaju vise dzamija nego u teheran, sarajevo bi trebalo biti glavni grad svih gradana tj. slobodan grad. grad je se pretvorio u nacionalnu oazu koju nazalost je hrvati i srbi jednim dijelom financiraju. Muslimani ako zele sacuvati BiH trebaju malo blaze prici toj situaciji inace je ubrzo nece ni biti.

VL
Avatar nekakav
nekakav
10:46 27.09.2016.

bih je još uvijek nepodijeljena sfera utjecaja između amerikanaca i rusa. to što se neki tako rado svrstavaju na američku stranu je jasno, oni su kupljeni. s rusima je drugačija priča, njih se u lokalne obračune uvlači samo da sese od amerikanaca neki ustupak dobije. i dodik tu igra maestralno, što god o njemu mislili. on svaki dan ne da pokazuje, on dokazuje da bih nije funkcionalna država, i da međunarodna zajednica radi grešku za greškom, inzistirajući na rješenju koje nije održivo. ako 20 godina nakon rata narodi i dalje ne žele zajedno živjeti, nego odvojeno, tko i što je ta međunarodna zajednica, da im to priječi? referendum je neustavan? pa lijepo, jel onda odvajanje kosova od srbije bilo ustavno? čak ni po ustavu sfrj to nije tako lako reći, unatoč 'mišljenjima stručnjaka' sa ovih foruma. dal ste svjesni da kad je hrvatska priznala kosovo da je de facto priznala i pravo krajinskim srbima na otcjepljenje? svi neki velki pravnici na forumu. srbi u bih biju borbu i za hrvatske interese. da su srbi pustili turcima na kosovu, turska bi puno lakše došla do zagreba. ovako oni obilježavaju (ne slave) kosovski boj, kad je pala srpska država. a mi u rh bi mogli početi misliti svojom glavom. ne glavom clintonovih, obaminih... bajke o budućnosti u euroatlantskim integracijama se raspadaju već par godina. a mi bi kao tu našli svoju budućnost.

VL
DU
Deleted user
06:47 27.09.2016.

Ovo je samo još jedan dokaz da se nesrpske države bivše juge trebaju uvijek dobro naoružavati i voditi samoprstalnu vanjsku politiku bez ikakvih "regionalnih" predznaka, jer faktor nestabilnosti još uvijek postoji unutar dobrog dijela srba - ove prostore smatraju svojim poklonom za "pobedu" u prvom svjetskom ratu, jedini su faktor nestabilnosti u "regionu" i jedino i isključivo se zbog njih vode oružani sukobi. Očigledno da mitomanija o "velikoj srbiji" nije i neće zamrijeti te se stoga ovakvih poteza treba pribojavati i u korijenu ih sasjeći da nam se opet ne bi ponavljali "srbski obrambeni ratovi u cilju zaštite srbskih interesa". Bosna je, kakva god da bila, jedna i jedinstvena zemlja, a izdvajanje bilo kojeg od entiteta, kako u tetritorijalnom, tako i u suverenom smislu, znači samo moguće sukobe u kojima nijedna strana ne može postići nikakav uspjeh. Ako srbi žele rat, a neka ga dobiju - pobjedu sigurno neće dobiti ;)

VL
NE
Neonacionalist
06:19 27.09.2016.

Ako je itko napravio etničko čišćenje i genocid na ovom prostoru onda su to Srbi 90-tih koji su očistili pola Bosne i onda oni nešto prigovaraju ustašama da su izvršili genocid nad Srbima u 2.svj.ratu te još spominju astronomske cifre ubijenih a da je uistinu tako bilo onda bi prostor NDH tj. današnje HR i BIH bio očišćen od Srba kao što je tzv.RS od Hrvata i Bošnjaka .

VL
DU
Deleted user
23:02 26.09.2016.

Neka se bore. Međutim, srbi misle da su Muslimani još uvijek onako neorganizirani kao 90-tih. Prevarit će se. A Hrvate treba skloniti u Hrvatsku.

VL
DD
dr dragon
13:13 27.09.2016.

Dodig je sada u godinama kao sto su nekada bili 90' Ratko Mladic i Karadic! Nadam se da ce zavrsiti kao i oni na nekom postenijem haskom sudu.

VL
DU
Deleted user
22:53 26.09.2016.

Eeee, gdje su ona zlatna srpska vremena kad je za vrijeme Slobe izlaznost bila 119%.

VL
Avatar Domaće je bolje
Domaće je bolje
22:23 26.09.2016.

Što god se sad poduzme to će biti kasno,zašto to nije zabranjeno još kad je najavljivano da će se to sprovesti.Jadno je to kad Hrvati moraju tražiti saveznike u Srbima (vječnim neprijateljima Hrvata).

VL
DU
Deleted user
22:46 26.09.2016.

Vrijeme je da se nastavi od tamo gdje se stalo prije Daytona.

VL
AA
aabbcc
09:42 27.09.2016.

Ni kod Kima u S.Koreji izjasnjavanje naroda nije nezakonito. Ne volim Dodika ali podrzavam referendum i svako izjasnjavanje naroda.

VL
UN
unbekant
07:37 27.09.2016.

Zast tuzilastvo i visi sud BiH,ni je prije referenduma pozvo na odgovornost ovg bakvana,nego sada kad je referendum proso i to vrlo uspjesno,sada se probudijo ustavni sd i trazi krivca akrivac je svoje odradijo,pa sada se pjenite,zaista je zalosno ovo sve.

VL
DU
Deleted user
22:31 26.09.2016.

BiH Hrvati su izgubili i na ratnom i na politickom polju...I za koju godinu ce ostat samo stari i nemocni a ostali ce pobjec iz drzave...I to sve zahvaljujuci HDZ-u....

VL
ME
melinda
08:27 27.09.2016.

Dodik je kao Gadafi vuce sirotinju za nos i bogati se na njihov racun.On se njima prodaje kao veliki patriota da bi gomilao svoje bogastvo dok 90% gradana RS zivi na rubu egzistencije....Ali svi veliki diktatori dobiju sta zasluzuju,i mislimim da ce Dodik do nove godine zavrsiti u zatvoru...

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.