Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Referendum podjele
Povratak na članak

Dodik: Ne mislim ići u Sarajevo dati izjavu

Dodik sada od Ustavnog suda traži da 1. ožujka kao Dan neovisnosti BiH proglasi neustavnim

Komentari 5

Avatar Made in Germany
Made in Germany
02:24 28.09.2016.

Situacija podsjeca dosta na razdoblje izmedu 1 i 2 svijetskoga rata u Njemackoj. Samo sto se ne radi o Njemcima, koji su se opravdano bunili jel nisu zapoceli oni 1 svijetski rat, nego se radi o serbskome hegemonizmu koji traje koliko je i stara spc, unatoc tome sto taj hegemonizam nema nikakve osnove.

VL
Avatar mason
mason
04:04 28.09.2016.

Dodik.. . ako ti je state department nesto rekao bolje poslusaj ili bjezi na vrijeme .

VL
Avatar kravata
kravata
07:33 28.09.2016.

Sto se muslimani toliko bore sada a onda kad je trebalo borili su se na krivoj strani i prikazivali hrvate kao jedine neptijatelje zato su srbi i dobili pola bosne, sutite dobili ste narodnost i pola bosne i povratak turcizma.

VL
PE
pekimrak
14:07 28.09.2016.

Citam kako mnogi ovdje komentarisu sto nemaju blage veze sa BiH pa gospodo kako bi se vi osjecali da vam EU ukine dan drzavnosti Hrvacke

VL
Avatar 2222
2222
13:43 28.09.2016.

Zbog jedne usijane glave opet u rat? Dodika treba privesti pravdi ne zelimo rata a on je jedini u rep.srpskoj koji zeli odcjepljenje I stvaranje drzave Srbije,koja vec postoji.Uskoro ce poceti novu akciju rusenjem legalne vlade u srbiji I stvaratii veliku srbiju.Dodik nije nationalno orjentirani Srbin on je vlah koji su nastali u doba turaka,raznim pobunama stvarali djela koja su necasna za srpskog covjeka.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.