Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
pametni i brzi

Dodali gas na gliseru, ali ne zbog divljanja, već da bi ugasili požar

jacko01
Foto: Pixsell
1/2
28.12.2012.
u 13:04

Pogledajte kako su dvojica dosjetljivih mladića uz pomoć glisera ugasila požar na brodici

Već kada je i sam vlasnik bespomoćno pomislio da ne postoji ništa što bi mogao učiniti da ugasi požar na brodici koju je gutala vatra, pojavila su se dvojica nenadanih spasilaca. No oni nisu bili pripadnici vatrogasnih postrojbi, nego obični mladići koji su, vidjevši agoniju vlasnika i požar na brodici, dodali gas na gliseru i u manje od minute ugasili vatru.

>>Vatra zahvatila svinjac, no većinu životinja uspjelo se spasiti

Ključne riječi

Komentara 2

MO
MojeKorisnickoIme
13:30 28.12.2012.

Svaka čast dečkima što su se toga uopće dosjetili i što su priskočili u pomoć...ne znam kako je sa popravcima brodova nakon ovakve havarije, ali nekako sumnjam da se to može i da se isplati popravak... Zanimljivo je da see u ovom članku još nisu našli dežurni HDZovic, dežurni vjernici, a i ostali tipa SDPovci da se počnu prepucavati odakle vlasniku njegov brod, kome je ukrao novac, i da li se je pomolio dan prije ili nije...

Avatar Vrag Vražji
Vrag Vražji
20:21 28.12.2012.

Ovo je bilo ludo i hrabro.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije