Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 164
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ministar zaštite okoliša
Povratak na članak

Dobrović: Struka će odrediti treba li nam Plomin C

Na upit u vezi s problemom onečišćenja zraka u Slavonskom Brodu, Dobrović je odgovorio da ministarstvo vrlo aktivno prati taj problem

Komentari 5

BK
branko-kockica
16:32 09.02.2016.

Struka? Pa vi ste već donijeli političku odluku da odustajete od energetskih investicija. A struka si vajda ti, Dobrobiću, i tvoji ćuprijaši. Ili možda ekipa koja prodaje vjetroelektrane?

VL
Avatar diana majhen
diana majhen
16:03 09.02.2016.

čovjek više ni jedan medij ne može otvoriti a da na njega ne skoče mostovci. i to od kada je objavljeno da im je rejting drastično pao. time je ujedno i sve jasno, jer nam je svima poznato kakve medijske blokade doživljavaju oni koji nisu 'podobni'. iskreno se nadam da će se ta lažna tvorevina raspasti.

VL
Avatar Prosenjak
Prosenjak
20:04 09.02.2016.

Naravno da treba. Mi bi zapravo trebali napraviti jednu nukleranu negdje kod Dvora na Uni i to bi rješilo sve probleme. Priča o "obnovljvim izvorima energije" je jedna od najvećih laži na području ekologije. Može se koristiti energija sunca, ona je čista i nemam ništa protiv toga, ali kod nje je problem što je teško napraviti projekt koji bi bio ekonomski isplativ, jer još uvijek nije pronađena formula za skladištenje sunčeve energije. Ali vjetroelektrane bi trebalo zabraniti, to definitvno niti jedan ekološki svjestan građanin ne može podržati. Činjenica je da vjetroelektrane odnosno šum koji proizvode njihove elise smetaju pticama. Pogledajte malo po mjestime gdje su izgrađene vjetroelektrane i gdje je prije bilo ptica, i vidjet ćete da ih više nema. Treba li nekom ekološki osvještenom objašnjavati što to znači, koliko će biti više crva i ostalih štetočina kojima se ptice hrane, kako to utječe na eroziju tla itd.

VL
Avatar croatxl
croatxl
17:05 09.02.2016.

O vaj tip se opasno brine o okolisu u gladnoj drzavi

VL
OB
Objektivno...
19:31 09.02.2016.

Hoće li struka odrediti da HZZO za krv dobrovoljnih davatelja više ne plaća Crvenom križu jer im se ova javna ovlast već plaća kroz 0,5% iz svih lokalnih proračuna... To nije mala lova a što objektivno radi Crveni križ osimm što nas samo nagovaraju da damo dio sebe. Pti tome navode kako pomažemo drugima ali ne navode koliko zarade na našoj krvi

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.