Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 119
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SISAČKA RAFINERIJA
Povratak na članak

Plenković: Dogovorili smo hitni sastanak Ine i Vlade, Dobrović: Nema govora o zatvaranju

- Raditi ćemo na tome da zaštititmo interese Hrvatske i svih zaposlenika Ine - komentirao je Plenković te poručio da će Vlada na hitnom sastanku štititi interse Hrvatske i radnika u Ini

Komentari 20

Avatar prof.baltazar
prof.baltazar
16:43 26.10.2016.

A. Mađari ne zatvaraju rafinerije. Mađari moderniziraju svoje rafinerije. Mađari su povećavali svoj udjel u vlasništvu Ine. Mađari su podigli ogradu kako bi se obranili od migranata. B. Hrvati zatvaraju Inu. Hrvati ne moderniziraju rafinerije. Hrvati odbijaju podignuti ogradu kako bi se zaštitili od migranata. Pametnom dosta. To što Hrvati puše priču o domoljubima je za psihijatriju. Kao onda kad je Zdravko Mamić nakon beogradskih splavova s cajkušama došao u šator među Hrvatske branitelje zalijepio par eura i uzviknuo: Hrvatska! Hrvatska! Branitelji su bili oduševljeni kao mala djeca. Bojim se kako će biti prekasno kad Hrvati skuže što je domoljublje. Djela su bitna, a ne riječi! Hrvati vole riječi...

VL
DR
drugPlenky
16:30 26.10.2016.

Što je sad ovo MOST pregovara s MOLom o svim opcijama a zbog toga su potjerali Karamarka, tko je tu lid

VL
DU
Deleted user
16:48 26.10.2016.

Plenkoviću ti ne možeš riješiti odnosno ne želiš riješiti Havc a kako ćeš onda sa MOLom. Mup i Pravosuđe dao si MOSTU, to sve govori što je tebi važno i na liniji vjerostojnosti. Da ti je stalo do Hrvatskih biračarača ne bi radio ovo što radiš......svi mi koji smo ti dali glas sve to vidimo ali i pamtimo i ne opraštamo.

VL
DR
drugPlenky
16:43 26.10.2016.

Kaže Dobrović ma izlasku iz Vlade da će se TO pitanje riješiti na nakvišoj državnoj razini. Pa valjda je to Vlada prijatelju ili ima koš netko

VL
OK
okus
15:58 26.10.2016.

Ovo je izravna potvrda vjerodostojnosti medija.

VL
KO
kompakt
16:59 26.10.2016.

Dogovorite obiteljski sastanak obitelji dalić i problem riješen tu nema sukoba interesa jer je to kućni problem.

VL
KO
kompakt
17:04 26.10.2016.

Ina-mol tu nema nikakvih problema to rješava obitelj dalić za 130 000 kn mjesečno.Rafinerije se neće zatvarati odmah nego malo kasnije.

VL
MA
Machak
14:24 26.10.2016.

Bitna je samo jedna stvar - da li ima ekonomske računice da rafinerija u Sisku radi ili je nema. Sve drugo su floskule i socijalizam. Kakvi stožeri, kakvi bakrači, što će Hrvatskoj, zemlji sa 4 mil stanovnika dvije rafinerije? Samo se muti voda, nitko da izađe sa računicom. A ako se krenulo po sistemu "znali smo odbraniti Sisak u ratu, pa ćemo znati odbraniti rafineriju u miru" - predlažem Ini da im pokloni rafineriju. I stvar je riješena, nije li? Kraj nafte, po Sisku će početi teći će med i mlijeko...još ako Barišić sve blagoslovi....

VL
SO
Somelier
16:45 26.10.2016.

Opet jedna nametnuta prića kako bi se pažnja skrenula sa drugih problema. Zadužiti MOST-ovce neka se samo oni brinu o INA-i i nitko drugi jer je laž da je INA strateški interes države ili nacionalni interes. Po tome tu onda nešto ne štima.Nemožeš imati malo kapitalizam i slobodnu tržišnu ekonomiju i plansku ekonomiju koja se trenutno nameće INA-i.Bilo bi dobro da se vlada poćne brinuti o prenamjeni rafinerija i zapošljavanju radnika jer spašavati nešto što nema budučnost je bezvezno. INA vladi služi samo za uhljebe i izvlaćenje novca. INA je međunarodna tvrtka a izgleda na žalost sa planskom proizvodnjom. Interesantno je svi su se žurili INA-u što više rasprodati a sada kao nariču za tim a MOL bi drage volje INA-u natrag Hrvatskoj prodao ali nitko to neće. Koji je onda pravi problem. Bilo bi dobro da nam netko to objasni. Pogodovo da je INA od strateške važnosti za HR a vlada ju ne će otkupiti.

VL
DU
Deleted user
20:14 26.10.2016.

Mađari imaju jasnu viziju i strategiju, a hrvatska vlada je smišlja nakon upita novinara.

VL
DU
Deleted user
20:17 26.10.2016.

Možete provjeriti na internetu od 2010 i prije se već govori o gašenju sisaške rafinerije. Od tada nijedna hrvatska vlada nije povukla niti jedan potez. To je jedina istina.

VL
ZZ
zztopigor
14:15 26.10.2016.

jos jedan izgubljen u prijevodu.....

VL
DU
Deleted user
17:09 26.10.2016.

Pomoći ću ti da stekneš političku slobodu,dakle i državu,ali se sa klasnog neprijatelja prebaci se na nacionalnog i dozvoli mi da kupim tvoj kapital i upravljam njime,ukini carine na uvoz da ti prodajem robu,da tvoja osiguravajuća društva postanu moja,banke također,ceste,šume,vode,mljekarskaa industrija,poljoprivreda,telekomunikacije i td.i tsl.I pravo da otvaram,zatvaram,zapošljavam i otpuštam,kao i da ti diktiram zakon o radu...To je sporazum koji nitko nikad nije potpisao,ali se podrazumijeva,i to je cijena države i političke slobode.Ali ekonomski si rob.A onaj tko ti da ekonomsku slobodu moguće da ti uskrati državu,a političke slobode će sigurno...Pa ti biraj...Tako to,nažalost,funkcionira...Ili - ili...

VL
DU
Deleted user
16:01 26.10.2016.

Kradezeovci su unistili stupove industrije u RH. Ovo je samo nastavak te politike. Uspjesna drustva imaju stupove industrije na koje se "kace" mnoge manje i srednje velike kompanije te ta drustva najbolje savladavaju krizna vremena koja didju prije ili kasnije. Likovi koji o tim industrijama pisu kao o nekom komunistickom nasljedju ili su neupuceni ili su zlonamjerni.

VL
DZ
Dado_zgb
17:12 26.10.2016.

Da u hdz-u postoje barem dva poštena čovjeka i da nisu šutili o tome što je onda radio Sanader jer je nemoguče da nitko ništa nije znao danas nebi pričali o Ini.

VL
Avatar mama mia
mama mia
15:56 26.10.2016.

Trla baba (vidovkinja) lan da joj prođe dan

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.