Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 98
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Na Dan planete Zemlja

Dobrotvorna aukcija akvarela Elme Burnić

Elma Burnić
19.04.2024.
u 09:55

Svestrana umjetnica Elma Burnić na Dan planete Zemlja, 22 travnja, organizira dorotvornu aukciju akvarela čiji će prihod biti doniran djeci koja odrastaju u SOS selima u Hrvatskoj.

Zagrebačka kantautorica i vokalna solistica Filmmusicorkestra, Elma Burnić, prošle je godine objavila svoj prvi solo album pod nazivom Zemlja na kojem se nalazi devet njezinih pjesama za koje je napisala i glazbu i tekstove.

Aranžmane za ovaj sjajni uradak potpisuje Zvonimir Domazet, a izdavač je Croatia Records. Nakon što je album objavljen na CD-u nedugo nakon toga Croatia Records ga donosi i na vinilu na kojem svaku od devet skladbi prati i odgovarajući autorski akvarel čime Elma pokazuje svoj, ne samo neupitni glazbeni talent, nego i talent pretapanja svojih stihova u vizualne motive.

Oduvijek humanistički orijentirana Elma ove svoje iznimne likovne, bogato opremljene minijature pred svoju publiku donosi na poseban način, dobrotvornom aukcijom sa koje će sav prihod biti doniran Udruzi SOS Dječje selu Hrvatska i to baš na Dan planeta Zemlja kako se i sam album zove, u ponedjeljak, 22.04.

Da bi sve proteklo u znaku Zemlje pobrinuli su se Croatia Records i sjajni zagrebački restaurant Botanist u čijem će fenomenalno uređenom vrtu ova dobrotvorna aukcija biti i održana, uz obilje glazbe koju Elma tom prilikom donosi sa svojim kolegama iz Filmmusicorkestra. Hvalevrijedna akcija za podršku i pomoć djeci kojima je ta pomoć prijeko potrebna.

Dan planeta Zemlja, ponedjeljak, 22.04. u 19:00 sati, u vrtu Botanista, Remetinečka cesta 101.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije