Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 74
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?

Dobri su ljudi tragediju pretvorili u božićnu bajku

požar
Antonio Bronić/PIXSELL
28.12.2009.
u 16:42

Želite li pomoći, prilog možete uplatiti na broj računa Stele Dobrine 360000-3200282118 otvoren u Zagrebačkoj banci.

Dobri susjedi Sokić-Marić pružili su smještaj Steli Dobrini i njezinoj obitelji poslije požara koji im je 4. prosinca uništio krov i stan u Hercegovačkoj 35.

Čak 23 godine Stela Dobrina radi u Modernoj galeriji kao voditeljica Galerije Račić. Kada je čuo za nesreću, velikodušni donator Ante Grlić Radman, vlasnik Agroproteinke, samoinicijativno je poslao sav materijal za krov.

Organizirao je o svome trošku i ekipu građevinara pod vodstvom inženjera B. Barkovića, a uključio je suradnike iz Gramata (inženjer L. Kveštak) i Miru Radića iz Radićgradnje.

Vrijedni radnici po najvećoj hladnoći podignuli su krov i spasili tri poplavljena stana u istoj zgradi. Tomislav Petrić darovao je crijep. Sada još nedostaju kućanski aparati i namještaj.

Želite li pomoći, prilog možete uplatiti na broj računa Stele Dobrine 360000-3200282118 otvoren u Zagrebačkoj banci.

Ključne riječi

Komentara 1

DA
damirtankovic
16:58 28.12.2009.

Evo šanse da se isprse svi tajkuni koji su se kandidirali za predsjednika.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije