Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
pojačanje u stranci

Dobio otkaz zbog plakata generala pa se učlanio u HČSP

'Mihajlovic00_nnn_unu_201112'
''
10.03.2013.
u 11:03

Mihajlović je kako bi prehranio obitelj radio svakojake poslove, od krečenja stanova do poslova transportnoga radnika, ali nije se htio pokoriti neokomunistima, piše HČSP u priopćenju

Profesor Krešimir Mihajlović, kojeg je javnost upoznala kada je ostao bez posla jer je u zagrebačkoj školi u kojoj je bio ravnatelj postavio plakat s generalima Gotovinom i Markačem, učlanio se u HČSP, izvijestili su iz stranke. 

- To je bilo previše za boljševički mentalni sklop sadašnje vlasti i prof. Mihajlović je jednim montiranim udbaškim spletkama i metodama maknut s mjesta ravnatelja i bačen na ulicu. Kao pravi domoljub i čestit Hrvat, prof. Mihajlović je kako bi prehranio obitelj radio svakojake poslove, od krečenja stanova do poslova transportnoga radnika, ali nije se htio pokoriti neokomunistima i moliti ih za posao u struci, ističe se u priopćenju HČSP-a. 

Mihajlović će biti na HČSP-ovoj listi za EU parlament. 

>>Bivši ravnatelj tuži školu 
zbog političke diskriminacije

Komentara 24

GA
gazdazg
11:26 10.03.2013.

Jadan čovijek , di mi živimo strašno ! Neka ti sa srećom ljudino !

BO
booloo
11:29 10.03.2013.

moj glas ima.

Avatar comparator
comparator
11:43 11.03.2013.

Ovo je tipični primjer ponašanja prema onima koji svoju zemlju vole na nesebičan i otvoren ljudski način . Državni aparat što se ubraja i školstvo prepun je politički nesklonih kadrova koji će svaki takav čin domoljublja prikazati neprikladnim .Zar ljubav prema domovini nije vrlina ?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije