Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 142
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
kolumna
Povratak na članak

Dnevnik Nove TV dobiva u prvim minutama

Vrijeme je da se prizna pogreška i oživi mrtvac – Dnevnik 3 pravi je termin i prilika HTV-u da iskoristi resurse

Komentari 3

MA
Manolo46
17:58 27.01.2015.

Udarni prilog u dnevniku NOVE-t v uvijek ide u 19 sati i 29 minuta. Naravno, to je zato da uzmu primat HTV-u. Zbog toga ja uvijek gledam dnevnik NOVE-tv do 19:29, a nakon toga prebacim na lokalnu televiziju i gledam lokalne vijesti. Okrenuo bih ja na HTv kad bi tamo bilo bar pola Hrvata, a ovako kako je tamo 90% Srba i jugoslavena to mi se ne da gledati jer sam protiv takvih istih ratovao i pet godina mi ih je bilo preko glave, ne moram ih još gledati svaku večer na televiziji.

VL
Avatar comparator
comparator
18:38 27.01.2015.

"Oćaran"sam svim minutama paće čak i sekundama HRT-ovog Dnevnika ,a tek drugaricama i drugovima s svojim predivnim komentariman,naglascima i naravoučenijima ! Ajde baci pismu !

VL
Avatar Ilija Cvorovic
Ilija Cvorovic
07:17 28.01.2015.

Dnevnik Nove TV odbija u prvim minutama kao i prilozi njihovih lokalnih novinara. Jedine svjetle točke te informativne emisije su Ivana Petrović i Andrija Jarak. Studio 4 na HRT 4 je za mene najbolja informativna emisija i po izboru tema i po izboru gostiju.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.