Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 80
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Srčani problemi
Povratak na članak

Đuro Brodarac zbog aritmije završio u osječkoj bolnici

Jutros se požalio na bolove u prsima. Isključen je teži srčani pa i moždani udar, a vjerojatno je u pitanju aritmija srca

Komentari 12

ZE
zelenooq
13:16 12.07.2011.

shto josh nije pravomocno osudjen?

VL
Avatar Rubirosa
Rubirosa
13:29 12.07.2011.

Ratni zlocinac Đuro Brodarac se sakriva po bolnicama kao suborac Pimnokio Mercep....a ne general (H)

VL
VP
VasoBerak Pula
15:31 12.07.2011.

Nadam se da nije ništa opasno sa Generalom. Želim mu dobro zdravlje i dug život iza rešetaka u društvu mnogih generala.

VL
FE
Fedele
16:34 12.07.2011.

Ama, svi smo slušali ( čitali po tisku ) da je u onome vremenu bilo nekakvih čudnih ubojstava i nestanaka. Vjerujem da su počinjeni zločini, koje teba procesuirati i vidjeti - što, tko, kako, kada, zašto.... Osobno, ne vjerujem daa je za nešto od toga kriv Brodarac. Prije bih rekao da on nije bio u stanju kontrolirati sva zbivanja na prostoru koji je pokrivala njegova policijska i vojna nadležnost.

VL
MB
mr_brown
16:44 12.07.2011.

general? valjda kao i vlado šeks, i branimir glavaš, zagorac i ostali general vodoinstalater konobari

VL
SV
sven222
16:59 12.07.2011.

2.07.2011. u 16:44h mr_brown je napisao/la: general? valjda kao i vlado šeks, i branimir glavaš, zagorac i ostali general vodoinstalater konobari _______________________________________________________________ što to fali vodoinstalaerima i konobarima da o njima pišeš u negativnom kontekstu???????????

VL
DU
Deleted user
17:20 12.07.2011.

Zbog ARITMIJE u bolnici??? Haški zrak je izliječio Tutinu skoro pa smrtonosnu TBC (sjetite se kako su ga nosili), tako da je za mjesec dana igrao košarku.... Pa kud ćeš bolje ideje....:)))

VL
BA
baš
17:37 12.07.2011.

Interesantno je kako čim netko dođe u zatvor odmah obraća poornost na svoje zdravlje koje je tako zanemarivao prije zatvora.

VL
BC
BCA
18:32 12.07.2011.

A nije imao aritmiju dok je bio na slobodi i zgrtao...he..he..he Dao bih ti ja aritmiju, u**** bi se od nje!

VL
MI
miso1
22:56 12.07.2011.

E moj Djuro mnogi su imali srcani udar (udar metka u srce) pod tvojom komandom. Ti si sretan jer ima 100 godina pa ti je svejedno ali kad se to dogadjalo dvadestogodisnjacima to nije isto. Ne brini jer tebe ce braniti nas vjerni Tihomir Dujmovic ciji je djed klao u Jasenovcu pa je zavrsio na Blajburgu i sad je Tiho vrlo zalostan kao i ti. Sramota me je sto sam se borio za ovakve..

VL
OB
-obrisani-
23:20 12.07.2011.

Danas zaista svatko piše za novine.Kakav general? Ako je tako,pišite...general Šeks,brigadir Budiša,pukovnica Girardi-Jurkić i sl.pljuc!

VL
AN
Andreeejjj
11:08 13.07.2011.

Ljudi, molim vas budimo razumniji, realniji i pošteniji. Razmislimo dobro i realno pa vidimo situaciju takvu kakva i jeste. Svi mi obnični borci, koji smo krvarili, davali živote za našu HRVATSKU od prvoga dana, a ovi doljnje navedeni u toplim biroima i daleko od bojišnica! Koliko je samo naših boraca invalidnih, sa teškim poslijedicama PTSP-a, koji muku muće sa preživljavanjem i neimaštinom, živi na rubu egzistencije, jeli smo se za to borili? Koliko se naših boraca napravilo suicid, ajde kažimo, a ovi se napljačkanim novcemu u enormnim količinama bahate i uživaju a bojišnice nisu ni iz daleka vidjeli?!? Jeli to uredu, po vama \"udaraći minusa\"?!? Popis naših \'dičnih\' generala, ne znam da li bih plakao ili se smijao: Brodarac, Korade, Norac, Kruljac, Krstičević, Dečak, Merčep, Glavaš, Zagorec, Merčep....ima li koji, a da nije ratni zločinac ili ratni profiter i kriminalac (Rojs, Čermak, itd, itd)!?!? NEMA IH!!! Dakle, udarajte minuse i ubijte i dokrajčite našu HRVATSKU državu, koju su započeli doslovce ubijati svi ti kvazi GENERALI, koje velika većina vas toliko brani i zagovara, bez argumenata!

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.