Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 36
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
zlostavljanje

Djevojku silovao i gotovo mjesec dana držao zaključanu u stanu?

silovanje
Davor Javorović/Pixsell
03.01.2013.
u 11:34

Djevojka (20) je u stanu u Zagrebu bila zatočena od 2. do 26. prosinca. Silovatelj je u istražnom pritvoru.

Riječanin Aleksandar Č. (29) navodno je gotovo mjesec dana 20-godišnju djevojku držao zatočenu u stanu u Zagrebu, silovao je i prijetio joj, piše Novi list. Žrtva ga je prijavila pa je završio u Remetincu. Sudac istrage odredio mu je istražni zatvor kako ne bi utjecao na ključnu svjedokinju.

Zlostavljanje je počelo 2. prosinca prošle godine kada je Riječanin djevojku zaključao u stan u širem centru Zagreba. Nije ju htio pustiti te joj je prijetio ubojstvom. U stanu ju je držao sve do 26. prosinca, a djevojka je iz straha o ponovnom zaključavanju dva dana poslije o svemu obavijestila majku.

Osim za protupravno oduzimanje slobode djevojka ga je naknadno prijavila i za silovanje.

>> Djevojku vezao za krevet i danima silovao pa je prodao za 90 KM

Komentara 1

JA
jamanuša
21:05 03.01.2013.

teško če se dokazati jer je u pitanju Aleksandar- do sada to ime nije podlijegalo zakonima ni jedne države,

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije