Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 56
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Istražuju navode

Djevojka prijavila da je silovana na plaži Črni mul

crikvenica
Arhiva VL
Autori: tok, af
08.08.2011.
u 08:46

Navodno je riječ o 14-godišnjoj djevojci koja je poznavala svog napadača i s njim imala odnos. Bio je na policiji te je pušten

Kriminalističko istraživanje po prijavi maloljetnice da je u noći na nedjelju silovana na crikveničkoj plaži jučer je završeno, no iz policije detalja o slučaju nema. Dodaju tek da će o prikupljenim saznanjima biti izviješteno tužiteljstvo radi donošenja mjerodavne odluke što znači da je na tužiteljima ocjena je li kaznenog djela silovanja bilo ili nije.

Glasnogovornik PU primorsko goranske Tomislav Veršić pojasnio je da se policija nije očitovala o tome je li djelo učinjeno ili nije, a ne otkrivaju ni da li su djevojka i prijavljeni muškarac naši ili strani državljani. Navodno se radi o 14 godišnjoj djevojčici koja je poznavala svog napadača i s njim imala odnos. Bio je u policiji, ali nije priveden u istražni centar.

Događaj se zbio na dijelu gradske plaže Črni mul, ispred cocktail bara Kataka, no ondje dan poslije nitko ništa ne zna niti je što vidio. Tek su u nedjeljno jutro, kad su trakama vidjeli ograđen dio plaže i policiju shvatili da se nešto dogodilo.

Komentara 54

OB
-obrisani-
09:50 08.08.2011.

Noćne dame, ako ste mlađe od 18 g. molim etiketirajte se ! Koga boga balavurdija radi u 3 ujutro na plaži ! Mater i čaću odmah u pržun na neko vrijeme !

KT
Kemo Terapija
09:52 08.08.2011.

...počinitelj još u bijegu... . viđena nepoznata osoba kako u ronilačkom odijelu pliva preko Save u Bosnu.

YO
yocko
16:43 08.08.2011.

a šta je ta maloletnica radila u 3h ujutro vani gdje su bili roditelji ona ima sigurno 17g i 10mj.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije