Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
objava izazvala veliku pažnju

Djevojka oduševljena gestom zagrebačkog cvjećara: 'Trčao je za mojom mamom da bi joj vratio novčanik'

Zagreb: Teretno vozilo zapelo za tendu cvjećarne na Cvjetnom trgu i vuklo ju 3 metra
Foto: Davor Puklavec/PIXSELL
1/2
14.09.2023.
u 11:41

Žena je na Cvjetnom trgu kupovala cvijeće koje je u žurbi pokupila s još jednom torbom, a ostavila je novčanik s nešto novca i svim osobnim dokumentima. Vlasnik cvjećarnice pobrinuo se da priča ima sretan kraj

Djevojka je u Facebook grupi Zakaj volim Zagreb podijelila priču koja se dogodila njezinoj mami kad je kupovala cvijeće na Cvjetnom trgu, a objava je izazvala veliku pažnju. "U moru kritika na sve strane, pravo je zadovoljstvo imati priliku nekoga javno pohvaliti. Mladić sa fotkice radi u cvjećarnici na Cvjetnom trgu u kojoj je moja mama u ponedjeljak kupovala cvijeće. U žurbi je pokupila to cvijeće i još jednu torbu, a ostavila novčanik s nešto novca i svim osobnim dokumentima", započela je djevojka priču o vlasniku cvjećarnice Jurici Samardžiću. 

"Ovaj mladić je trčao za njom nekoliko stotina metara i sve uredno vratio. Hvala ti dobri mladi čovječe što si jednoj umirovljenici uštedio hrpu stresa, novaca i vremena koje bi potrošila da nadomjesti izgubljeno. Ako poruka stigne do tebe, super, a ako ne - neka služi kao primjer drugima! Zbog tebe i sličnih ljudi i ja danas volim Zagreb!", napisala je djevojka. Objava je prikupila više od tisuću lajkova, a komentari ne prestaju stizati. "Ima još dobrih i poštenih ljudi! Sve pohvale mladiću!", "Uvijek jako ljubazan i susretljiv", "Imao je dobrog mentora tatu", samo su neki od mnoštva pozitivnih komentara

VEZANI ČLANCI:

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije