Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 186
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ŽIVOT JOJ UGROŽEN
Povratak na članak

Djevojčicu (11) silovao očuh, a Čile joj zabranjuje pobačaj!

Djevojčicu je očuh (32) seksualno iskorištavao pune dvije godine. Čileanski zakon joj zabranjuje pobačaj

Komentari 1

LU
luftbrenzer
20:58 28.08.2014.

Ne treba se čuditi što tamo rade tom djetetu. Umjesto da je je glavni prijepor kako kazniti očuha zločinca, raspravlja se kako na silu poroditi dijete koje je zanijelo zločinačkom činidbom. Ne smije se zaboraviti da je Čile pretežito katoličkaka džamahirija, pa otuda slijedi "poštivanje" koje iskazuju kroz tražbinu prisilnog porod, čime se daje blagoslov zločinačkom zatrudnjenju djevojčice, a ujedno se istu još jednom siluje, ovaj put pod okriljem zakona, makar ista i smrtno stradala u dječjoj trudnoći. A onda se kršćanski svijet tobože zgraža nad arapskim viđenjem ljudskih sloboda, naročito žena i djece.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.