Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 154
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Pozoj handball cup

Djevojčice iz nekoliko klubova u samoizolaciji zbog koronavirusa na rukometnom turniru

Ilustracija
Pixabay/Ilustracija
04.09.2021.
u 14:45

Izuzete su samo cijepljenje djevojčice ili one koje su preboljele Covid-19

Djevojčice iz nekoliko ženskih rukometnih klubova moraju na 14 dana u samoizolaciju jer su sudjelovale na rukometnom turniru Pozoj handball cup koji se od 27. do 29. kolovoza odigravao u Međimurju.

Zbog četiri pozitivna nalaza na koronavirus među igračicama iz jednog kluba iz Zagrebačke županije, epidemiolozi su odredili da sve igračice uzrasta od 2007. do 2009. godine, koje su igrale s ekipom iz tog kluba, moraju u samoizolaciju.

Od toga su izuzete samo cijepljenje djevojčice ili one koje su preboljele Covid-19. O tome je klubove obavijestio glavni organizator turnira Davor Varga. Na turniru su sudjelovale ekipe iz cijele Hrvatske.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije