Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Neizlječivo bolesna
Povratak na članak

Djevojčica moli predsjednicu da joj dopusti umrijeti

Glasnogovornik predsjednice Bachelet je kazao da ona djevojčici nije mogla ispuniti želju, ali da će joj država platiti psihijatrijski tretman.

Komentari 19

PA
pacoje
15:35 01.03.2015.

ljudi cionisti i nevjernici zele prikazati crno kao bijelo,a ne crno kao crno i bijelo kao bijelo..ova djevocica ne trazi od predsjednice da joj dozvoli da umre,nego da dozvoli da je ubiju....ja kao musliman na sve ljude zelim apel da dajem, a to je medije truju ljude, i one koji imaju malo vjere i njih zele da izmanipuliraju, poceli su kao da homosexualnost je normalnost, droga kao da treba legalizaciju, a prostitucija je odavno legalizovana, pripremaju dolazak antikrista i za to trebaju jos ljude da truju.. djevojka ne trazi da je spasu ili da joj dopuste umrijerti, jer to nitko osim Boga ne moze, ali ona u svojoj bolesti zeli da je ubiju, djevojka naravno je fizicki i psihicki u nedobrom stanju, ali umrijet nije lako, i nitko nema prava odluciti o smrti nevinom covjeku koji nije osudjen Bozjim Sudom .

VL
JO
joe555
11:19 01.03.2015.

komunusticke novine kakvom se propagandim bavi to je strasno. svakodnevno pljuvanje po prjecjednici. . da bi promivirali komunizam

VL
LE
leo14082009
12:51 01.03.2015.

Tihomir je dobro napisao. Životinju se eutanazira da ne trpi. Pa zar je čovjek u ovakvim slučejevima manje vredan,da mu se ispuni želja kod zdrave pameti ? Jasno je da kemijske industrije to ne dozvoljavaju. Gledajuči te jadne starije osobee po bolnicama,koji zapravo više ne žive,nego meditiraju i samo leže čekajuči,da ih netko oslobodi bolova i muka. Tuga i bol ostaju familiji. Taj koji želi umrijet,to mu treba omogučit,dok je kod zdrave pameti. Čitajuči te primjere,imam osječaj da "životinja bolje prolazi" Kao u nekim zemljama evrope,to treba legalizirat.

VL
DU
Deleted user
11:39 01.03.2015.

Zelim sve najbolje ovoj djevojcici, ali nije predsjednik Bog pa da odredjiva tko moze a tko ne moze umrijeti.

VL
AL
Alkana
11:51 01.03.2015.

Ni govora da se dopusti usmrćivanje ove djevojčice! Ona ne zna što traži. Treba joj dobar psihijatrijski tretman i lijekovi koji će joj omogućiti život bez bolova i bez depresije. Život je tako jedinstven i dragocjen da ga treba proživjeti u punini. Svi koji žele smrt pate od teških bolova, anksioznosti, depresije i osamljenosti.... a sve to se može promijeniti.

VL
MA
Marko1337
10:45 01.03.2015.

Na žalost i ovo je tužna strana našeg života. Očito opet netko koristi i nevolju ove djevojčice zbog prljavih ciljeva.

VL
DU
Deleted user
11:34 01.03.2015.

dnevno.hr/vijesti/hrvatska/146138-prica-iz-hrvatske-bolnice-ostavili-su-me-kao-stakora-da-umrem-wc-se-danima-nije-cistio-dok-su-se-sestre-sminkale.html

VL
Avatar tajar
tajar
12:10 01.03.2015.

Zar je čileanska predsjednica B-g?

VL
XN
xnet0822
15:12 01.03.2015.

Balavica

VL
MX
Mister X
11:05 01.03.2015.

Djevojčica moli predsjednicu da joj dopusti umrijeti.. Interesantno 150 kuna uspavljivanje mačke 260 psa kod veterinara . nakon injekcije u par minuta je sve rješeno ... Kod ovakovih slučajeva odlučuje predsjednica ... Nekim predsjednicima nije žao pušta i da idu dragovoljci u Ukrajinu u rat da tamo ginu kao NATO vragovoljci. Što navodi na to da dragovoljci ne žele raditi samo u Hrvatskoj zbog domovine i mirovine je braniti; Nego eto drage volje svuda bi ratovali i ginuli iz ljubavi prema ? " xy; domovini" ? novcu, pucanju ili kokanju zločestih Rusa ili uživancija u adrenalinu ?

VL
MX
Mister X
10:42 01.03.2015.

Glasnogovornik predsjednice Bachelet je kazao da ona djevojčici nije mogla ispuniti želju, ali da će joj država platiti psihijatrijski tretman. Koji je super karakter predsjednice ne će djetetu naplatiti iz njene kasice ne efikasno bez korisno uzaludno "mučenje - liječenje"..."... ( Ujedno je drži za bala bala jer nudi psihijatra koji lijeći neizlječive i smrtnosne bolesti ; od smrtonosnog gušenja.. Nekome tko se guši vidiš znaš a ne pomogneš je zločin koji ni teroristi ne primjenjuju kod nevine djece. Ako netko svjesno traži za sebe okončanje muke u bezizlaznoj situaciji a političar mu to zbarani ospori je smo dokaz nemilosrđa nemilosti prema stoci sitnoga zuba. Što je najinteresantnije predsjednik bi poslao bi svoje ljude-narod da ginu za njegovu fotelju ideju svaki bez trenutak samilosti prema bilo kome !!! Dobro je da mi imamo da su neki pametnija većina izabrali razumnu predsjednicu u RH. ( Komandantica oružanih snaga RH ) Koja ignorira ne objavljeni rat NATO naoružanih - "dobrovoljaca" Hrvata da pucaju ubijaju Ruse u njihovom rodnim mjestima gdje su se nakon referenduma demokratski izglasovali za odlazak iz U-krajine ....

VL
DJ
djurex
10:14 01.03.2015.

Nadam se da ovo nije najava pokusaja eutanizacije u hrvatskoj..obicno te price pocinju sa par ovakvih clanaka..

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.