Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
otišla na wc

Djevojčica (8) izbjegla metak: Bog mi je rekao da izađem prije pucnja

pištolj
Goran Kovačić/PIXSELL
26.07.2013.
u 09:32

Djevojčica je izjavila da je nekoliko trenutaka prije nego što je kroz zid njezine sobe uletio metak otišla u kupaonicu jer joj se obratio Bog i rekao da to učini

Čudo, ili preciznije rečeno Bog, pomogao je jednoj osmogodišnjoj djevojčici iz Novog Meksika da izbjegne tragediju. Tako barem tvrdi ona sama jer je uvjerena kako je zahvaljujući višoj sili izbjegla zalutali metak.

Djevojčica je izjavila da je nekoliko trenutaka prije nego što je kroz zid njezine sobe uletio metak otišla u kupaonicu jer joj se obratio Bog i rekao da to učini. KRQE-TV izvještava da je metak djevojčin boravak pogodio u nedjelju poslijepodne, u isto vrijeme kada je policija u Santa Feu zaprimila poziv zbog pucnjave u obližnjoj ulici.

Policija je pak priopćila da muškarac koji je ispalio metke tvrdi kako se sam upucao u nogu. No sumnja u njegovu priču, kao i da su dva događaja povezana.

Majka djevojčice Wendolin Hernandez vjeruje da se Bog obratio njezinu djetetu i poslao ga na toalet te mu tako spasio život.

>>Vratara zalutali metak pogodio u glavu, a mislio da je vratnica!

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije