Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 100
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
izvan opasnosti

Djevojčica (7) pretrčavala cestu i podletjela pod automobil

Hitna pomoc
Arhivska fotografija
24.05.2010.
u 11:29

Malena je podletjela pod automobil 22-godišnjaka iz Orehovice, koji nije vozi prebrzo niti je bio pod utjecajem alkohola.

Komentara 1

BO
bomba
11:56 24.05.2010.

Ja sam otac i imam dvoje djece koje sam u školu vodio pješke i kad je bila jaka kiša a ne samo po lijepom vremenu. Svi su mi govorili što mučim djecu što ih lijepo ne odvedem u školu autom. E zbog ovakvih situacija, kasno je govoriti djetetu kako da se ponaša na ulici kad se nešto dogodi, a ja kao roditelj sam htjeo da svoju djecu naučim na sve opasnosti koje ulica donosi i nije mi bilo lijeno i po lijepom vremenu i po kiši i po snijegu pješačiti sa djecom jer nije isto preći ulicu kad je suhoili mokro ili kad je zaleđeno. Trebamo više povesti računa kad učimo svoju djecu osnovnim ponašanjima na ulici da ne bi žalili cijeli život svoju lijenost. Kažu da vozač nije brzo vozio. I ne treba jer brzina od 36 km/h = 10m/s. Ako je vozio u zakonskim okvirima opet je dovoljno da se dogodi nesreća ali je rjeđa kad se pravila u prometu poštivaju.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije