Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 174
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
pritvoren

Djed pune četiri godine seksualno zlostavljao unuku

zlostavljanje
Arhiva VL
27.03.2012.
u 18:55

Djevojka je o tome što joj se događa šutjela pune četiri godine, no nedavno je sve odlučila ispričati roditeljima koji su alarmirali policiju

ZAGREB – Muškarac (60) pritvoren je zbog seksualnog zlostavljanja unuke. Sve je počelo kada je danas 17-godišnja djevojka imala 13 godina. Djevojka je o tome što joj se događa šutjela pune četiri godine, no nedavno je sve odlučila ispričati roditeljima koji su alarmirali policiju.

Djed ju je zlostavljao kada god bi došla k njemu, prvo je dirajući po intimnim dijelovima tijela, a zatim zahtijevajući i da se pred njim razodjene.

 

Komentara 33

TV
True vision
19:15 27.03.2012.

Kastracija, i doživotna robija

AN
Andreeejjj
19:35 27.03.2012.

Pa nemoguće, nije to napravio naš hrvat, jer mi nismo takvi!? Mi smo najpošteniji, još katolici i bez mrlje!!! To je bio garant neki Zlovenac, Srbin ili Bosanac!

LE
lebar
21:41 27.03.2012.

ovo je forum silovanih od autora ovog clanka,pa do komentara vukova-vucica samotnjaka..,Boze,spasi nas medija i nacionalista lopova

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije