Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 149
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
teško ozlijeđen

Djed prigovorio zbog odgoja djece pa dobio batine

krstinja,policija (1)
Kristina Štedul-Fabac/PIXSELL
30.07.2012.
u 12:40

Djed je zatražio liječničku pomoć u Županijskoj bolnici Čakovec, gdje je utvrđeno da je teško ozlijeđen

Nakon što mu je prigovorio da loše odgaja svoju djecu, 33-godišnjak iz sela Čehovca u Međimurskoj županiji izudarao je djeda svoje supruge!

U Omladinskoj ulici u Svetoj Mariji u nedjelju oko ponoći 33-godišnjak iz Čehovca više je puta šakom udario 63-godišnjaka, a do sukoba je, prema policijskom izvješću, došlo kad je djed kritizirao način na koji se odgajaju malodobna djeca.

Djed je zatražio liječničku pomoć u Županijskoj bolnici Čakovec, gdje je utvrđeno da je teško ozlijeđen.

Počinitelj će biti kazneno prijavljen Općinskom državnom odvjetništvu u Čakovcu.

Komentara 5

Avatar lady_chantal
lady_chantal
12:51 30.07.2012.

Da je deda znao odgajati kako spada onda bi svoju djecu odgojio tako da znaju odgajati vlastitu djecu pa se njegova unuka i ne bi udala za nasilnika koji ne zna odgajati. Sve je to neodgojeno. Valjda će se na sudu ponašati donekle pristojno.

JB
jb
22:54 30.07.2012.

30.07.2012. u 12:51h lady_chantal je napisao/la: Cuj ledy-chantal nije djed unuku natjerao na zenidbu. Sama si je izabrala kao sto je i normalno. Narav i cud pokaze se tek poslije zenitbe .

Avatar lady_chantal
lady_chantal
11:05 31.07.2012.

jb je napisao/la: Sama si je izabrala kao sto je i normalno. Narav i cud pokaze se tek poslije zenitbe . -------------------------------------------------------------------------------------- Ako je riječ o Romima, moguće da i nije sama izabrala. A i normalno je da prije negoo što izgovoriš sudbonosno DA dobro upoznaš narav i čud te osobe jer razvodi(podjela imovine i alimentacija) nisu baš jeftini. Doduše, ljudi se s vremenom mijenjaju i nemoguće je predviditi kako će se osoba ponašati za 10,20 ili 30g.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije