Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 32
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Republika Srpska
Povratak na članak

Djeci hrvatskih povratnika ponovno uskraćeno pravo na obrazovanje na hrvatskom jeziku, pozvana i policija

Prošloga tjedna na sastanku s ministrom obrazovanja Danom Maleševićem dogovoreno je da od ponedjeljka učenici hrvatske nacionalnosti nastave pohađati nastavu na hrvatskome jeziku kao i posljednjih sedamnaest godina.

Komentari 3

Avatar sizif
sizif
19:29 26.09.2016.

Nasim ni pravo na jezik... a mi Zeljku Jovanovicu da bude ministar! Otkud se njega sjetih pitace se neki!? E pa zato sto je taj gospodin porijeklom upravo iz tog mjesta Pelagicevo

VL
Avatar comparator
comparator
18:23 26.09.2016.

Pa što su se nadali ?

VL
AP
apoxiomen007
21:21 26.09.2016.

Hrvati u BiH nisu nacionalna manjina već konstitutivan narod. Međutim, njihova prava iz dana u dan sve manja i prijeti im nestanak. Nadam se da će im nova vlada pomoći, pet do dvanaest je, ako ne i manje...

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.