Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 162
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SMRT U KALIFORNIJI

Dječaka (6) na stražnjem sjedalu upucali jer je majka vozaču pokazala srednji prst

Traffic in San Francisco parkway tunnels
Rafael Ben-Ari/Newscom/PIXSELL
22.05.2021.
u 16:35

Majka je kasnije kazala policiji kako se nakon pokazivanja 'prsta' pokušala odmaknuti od njih, no bijeli sedan nastavio ju je pratiti

Šestogodišnjak iz Kalifornije upucan je u petak ujutro jer je, prenosi Daily Mail, majka koja ga je vozila u školu vozaču pokazala srednji prst

Tijekom vožnje u koloni, bijeli Volkswagen presjekao je put majci koja je vodila 6-godišnjeg Aidena Leosa. Iz protesta, majka je vozaču u svom unutarnjem retrovizoru pokazala srednji prst, na što je suvozač izvadio pištolj i upucao dječaka koji je sjedio na stražnjem sjedalu u trbuh.

- Mama, boli me trbuh, kazao je dječak nakon pucnja, a majka je stala sa strane ceste i odmah pozvala hitnu, no Aidenu nije bilo spasa. 

- Imala je krv na svojoj odjeći, a kada su dječaka odvezli, već je bio plav. To je bio posljednji put kada ga je majka vidjela, kazala je starija sestra Alexis Cloonan u plaču te traži svjedoke za pomoć. 

- Bio je poseban. Bio je jako velika sreća u mom životu, kazala je sestra. 

Majka je kasnije kazala policiji kako se nakon pokazivanja 'prsta' pokušala odmaknuti od njih, no bijeli sedan nastavio ju je pratiti. 

Policija je u potrazi za muškarcem i ženom koji su vozili spomenuti automobil. Vjeruje se da je muškarac ispalio metak sa suvozačkog sjedala, dok je žena vozila automobi. 

Aiden je proglašen mrtvim u dječjoj bolnici u okrugu Orange. 

 

VIDEO Skandal u austrijskoj bolnici: Pacijentu amputirali pogrešnu nogu

Ključne riječi

Komentara 41

DU
Deleted user
19:58 22.05.2021.

Pročitajte pažljivo tekst! Kao prvo nema niti riječi o boji kože kako ubojica tako i žrtve. Već iz toga je zaključiti da se radi o crncima na obje strane. Jer da je bijelac upucao crnca, već bi počele pljačke po Kaliforniji. S druge strane u tekstu se barem u tri navrata inzistira da je auto ubojica bio bijele boje i time se u podsvijest čitatelja pokušava ugurati pridjev "bijeli"... Pametnome dosta!

IM
Immanuell
18:38 22.05.2021.

To dvoje treba........ Ne smijem napisati. Na srednji prst poteći pištolj? Ubiti 6 godišnje dijete?! Amerika, zemlja snova ...... Možda, za psihotične.

HA
Hanok
18:26 22.05.2021.

Teško da je ovo bilo slučajno.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije