Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 123
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
nije se dao omesti

Dječak papi ukrao show: Grlio ga pa sjeo u papinski stolac

Christian Stangl
www.skyrunning.at
30.10.2013.
u 16:53

Franjo se u subotu na Trgu sv. Petra susreo s obiteljima iz cijelog svijeta, a dok je slušao govore imigranta i stanovnika otoka Lampeduze, jedan je dječak ustao sa svoga mjesta i došetao do pape

Kada je papa u prvom kadru, obično su sve oči uprte u njega, no prošlog vikenda to nije bio slučaj. Franjo se u subotu na Trgu sv. Petra susreo s obiteljima iz cijelog svijeta, a dok je slušao govore imigranta i stanovnika otoka Lampeduze, jedan je dječak ustao sa svog mjesta te došetao do pape. Nakon što je zagrlio Franju te poljubio njegov križ, dječak je nastavio hodati oko njegova stolca. Osoblje ga je nekoliko puta bezuspješno pokušavalo vratiti na mjesto, no dječak se nije dao.

Da stvar bude zanimljivija, samoinicijativno je odlučio isprobati kakav je osjećaj sjediti u papinskoj stolici i to u trenutku dok je Franjo nekoliko metara ispred njega za govornicom okupljenima iznosio svoje misli.

>>Jeste li ga pogledali? Ovo je crtić o životu pape Franje

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije