Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 75
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
panika na izletu

Balon pun helija pukao u autobusu, dvoje djece u bolnici

Hitna pomoc
Arhivska fotografija
28.05.2010.
u 10:52

Djevojčici i dječaku pozlilo je jučer oko 19 sati u školskom autobusu kod Tunela Učka.

Izlet u Istru za djevojčicu i dječaka u dobi između 13 i 14  godina završio je jučer zbrinjavanjem u bolnicu nakon što su se nagutali helija u školskom autobusu. Djeci je pozlilo pa je pozvana hitna pomoć koja je iz Buzeta stigla do Tunela Učka.

Iako se isprva mislilo da su djeca sama skrivila nesreću udisanjem plina, liječnica buzetske hitne pomoći tvrdi drukčije:

- Po dolasku na mjesto događaja ustanovili smo da djeca otežano dišu jer su se nagutala helija kad je pukao balon, kazala je Barbara Bužan koja je djeci pomogla te su ih, neslužbeno doznajemo, otpremili u Dječju bolnicu na Kantridi.

Iz riječke bolnice još nema službene potvrde jesu li djeca uistinu kod njih zbrinuta i u kakvom su stanju.

Autobus s ostalom djecom s odmorišta između Lupoglava i Cerovlja nastavio je put prema Zagrebu.

 

 

Ključne riječi

Komentara 3

RE
returnofTito
13:17 28.05.2010.

Hehe, nema frke. Mozda su im se jedino glasovi malo promijenili pa sad govore ko figure iz crtica. Pajo Patak na helijumu ...

PO
posluzitelj
20:32 28.05.2010.

zaiebavate se??!!...odem sa sinom u mcDonalds, daju mi balon napunjen helijom..pukne balon i klijentela koja se u tom trentku nalazi u mcdonaldsu...zavrsi u bolnici!!??....gluposti...

Avatar gnjuss
gnjuss
09:33 30.05.2010.

Slažem se s \'\'poslužitelj\'\',nije se to desilo zbog puknuća balona,čak i ako liječnica tako kaže...To su ipak tinejdžeri,i mi svi znamo da su se nagutali helija kao stoka,smijali su se i zabavljali,i sve je bilo super kul i zabavno,dok nisu završili u bolnici.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije