Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Panika u SAD-u

Dječak (7) donio pištolj u školu: 'Mislio sam da će nas pobiti'

pištolj
Anto Magzan/PIXSELL
18.01.2013.
u 11:20

– Mislio sam da će nas pobiti... Otišli smo u stražnji dio razreda. S prijateljem sam se sakrio iza nekih kompjutera – kazao je 11-godišnjak Javier Ferrufino

Sedmogodišnjak u SAD-u u školskoj torbi u školu donio je pištolj, samo dva dana nakon što je guverner New Yorka Andrew Cuomo potpisao zakon o ograničavanju kupnje i nošenja oružja, piše RT.

Nakon što je poluautomatski pištolj pronađen u torbi dječaka, škola je jučer zatvorena. Policija je uz pištolj pronašla i metke u đačkoj torbi. Dva sata nakon što je dječak došao u školu, njegova majka doznala je da ima pištolj. Dječak joj je kazao da ga je dao prijatelju iz razreda zbog čega je ona odmah nazvala ravnatelja. Učenicima su tada zabranili izlazak iz škole.

– Mislio sam da će nas pobiti... Otišli smo u stražnji dio razreda. S prijateljem sam se sakrio iza nekih kompjutera – kazao je New York Timesu 11-godišnjak Javier Ferrufino. Još nije poznato kako je tako mali dječak došao u posjed pištolja, a ne zna se i je li znao da ga nosi u torbi.

U SAD-u je panično stanje zbog posjedovanja oružja izbilo nakon masakra u školi Sandy Hook.

 >>VIDEO S pištoljem pozirala za Facebook pa slučajno ubila brata

>>Minnesota: Učiteljica u školu došla s napunjenim Magnumom

Komentara 3

TO
Toni50
11:52 18.01.2013.

Udarna stvar je šta misli jedan desetogodišnjaci u Amerkanac i to bi trebao iti razlog da se zabrani samozaštita svima koji to smatraju za potrebnim ! Kod nas su ugroženi samo branitelji i policija ostali su nebitni neravnopravni u zaštitiiti života nas ima u izobilju.,,,

AA
aabbcc
12:42 18.01.2013.

. Ako bi im zabranili revolvere a oni bi presli na hladno oruzje kao oni indijanci i to im ne bi bio neki kulturni napredak...

IP
info_punkt
17:01 19.01.2013.

čuo sam da u USA djeca mlađa od 9 godina ne mogu posjedovati vatreno oružje... dakle, ovaj je očito kršio zakon...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije