Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 164
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Tragedija

Dječak (6) se utopio u Bundeku, a muškarac (52) kod Koprivnice

bundek
Dalibor Urukalović/Pixsell
Autori: sk/VLM, zm/VLM, luc
25.06.2012.
u 07:32

Na mjestu događaja dječak je reanimiran i prevezen u Klaićevu bolnicu gdje je nažalost preminuo.

Dječak star 6 godina utopio se sinoć na Bundeku, priopćila je zagrebačka policija.

Kako saznajemo dječak se u nedjelju oko 18.30 sati utopio kupajući se u jezeru Bundek. 

Dječak je na kupanju bio sa ženom koja je čuvala njega i mlađeg brata. Majka je znala da ide s njom na kupanje. Kad su vidjeli da se dijete utapa, dvoje kupača krenuli su ga izvlačiti iz vode, a priskočlili su spasioci koji su ga pokušali reanimirati. Kasnije je došla i Hitna pomoć koja je dječaka odvezla u Klaićevu bolnicu, ali on je nažalost tamo preminuo.

Na jezeru Šoderica jučer se pak oko 17.45 sati za vrijeme kupanja utopio 52 –godišnjak iz Koprivnice. Mrtvo tijelo nesretnog muškarca na udaljenosti od svega nekoliko metara od obale pronašli su ronioci Ronilačkog kluba Šoderica, priopćili su iz Koprivničko-križevačke policije.

Mrtvozornik je utvrdio da na tijelu nema zaživotnih ili nasilnih tragova, a mrtvo tijelo je prevezeno na Odjel patologije Opće bolnice Koprivnica.

Komentara 12

DE
Deprimirani
10:40 25.06.2012.

LJUDI!! PA SVI STE ZABORAVILI ŠTO JE BUNDEK!! OBIČNA BARA PUNA BAKTERIJA I RUPETINA SA STAKLENIM OSTACIMA BOCA! NEKADA SE NITKO PAMETAN NIJE NITI POMISLIO KUPATI U NJEMU! A SADA JEDAN GLUPAVI BANDO GA JE PROGLASIO KUPALIŠTEM!! DA PUKNEŠ OD JADA!! NEMOJTE SE KUPATI U TOJ SMRDLJIVOJ I OPASNOJ BARI! A KAMOLI DJECU DOVODITI I NARAVNO MISLITI DA IM SE NEĆE NIŠTA DESITI!!

MI
Milkica
10:53 25.06.2012.

Ivane, gdje točno piše da je malički bio bez nadzora?

IV
¤ ivan ¤
09:55 25.06.2012.

Strašno,da roditelji ostavljaju samu djecu bez nadzora. Tragedija se dogodi u trenu.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije