Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 74
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
tuga kraj đurđevca

Dječak (4) poginuo pod traktorom kojim je upravljao njegov djed

Dječak pao s traktora (1)
Foto: Marijan Sušenj/PIXSELL
1/6
11.05.2012.
u 19:01

Dječak je sjedio na traktorskoj prikolici u kojoj su se prevozile bale sijena. U jednom je trenutku pao, a traktor ga je pregazio

Četverogodišnji dječak poginuo je, neslužbeno doznajemo, nešto prije 18 sati u Hampovici u blizini Đurđevca. Djed ga je slučajno pregazio traktorom s kojega je dječak netom prije pao.

Kako neslužbeno doznajemo, djed je vozio traktor s prikolicom punom balama sjena na kojima su sjedili baka i dječak od četiri godine. Kada je traktor došao do kuće, baka je išla otvoriti ulazna vrata kako bi traktor ušao u dvorište. U tom trenutku, netom prije no što je djed krenuo u dvorište, dječak je pao s prikolice. Kako djed to nije primijetio, nastavio je voziti te pregazio dječaka.

Dječakov otac vozio je traktor iza i svjedočio je stravičnom prizoru, no pomoći više nije bilo.

Cijelo selo šokirano je ovom nesrećom. Prema izjavama susjeda, dječaka je majka ostavila dok je imao šest mjeseci. Živio je s tatom, djedom i bakom, a za oca kažu kako je bio vrlo radišan kako bi prehranio svoju obitelj. Susjedi kažu da da se jedan od dječakovih rođaka, nakon što se vratio iz bolnice, potpuno slomljen vikao "Gotovo je, nema ga više!"

Točne okolnosti nesreće bit će poznate nakon službenog izvješća.

Ključne riječi

Komentara 24

OB
-obrisani-
19:04 11.05.2012.

Isuse Bože

TO
Toni50
19:13 11.05.2012.

Isuse Bože tko je pijaniji pametniji tu djed ili otac ? Dobro piše novinarček \"\"dječak je sjedio\"\"\" i prevrnuo se..... Nepiše tko je dječaka stavio tamo da sjedi i da može da ispadne dolje pod kotače ? Djecu se vežee i u zatvorenome automobilu ... A šta biješe ovo sa dijetetom teška seljačka posla ? Nikoga ne optužujem pitam samo jel kazne veče i djed i otac nemogu dobiti..... mada vidjet čemo šta kaže sudac !!!

PO
point425
21:12 11.05.2012.

Koliko još glupih djedova će se morati nositi sa tako strašnom sudbinom?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije