Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Slijepi putnik
Povratak na članak

Dječak (16) preživio let skriven među kotačima aviona

Slijepi putnik čije se identitet još uvijek utvrđuje, izjavio je kako se posvađao s obitelji i pobjegao od kuće te se popeo na jedan od stražnjih kotača leta 45 Hawaiian Airlinesa

Komentari 5

PA
pancake
21:49 21.04.2014.

mislim da je mali naučio lekciju.

VL
SE
selbivoje
13:50 21.04.2014.

ima Boga a on je Svemocan,i dovoljno je to ya razjasnjenje, sto nitko , i nikada nece moci da objasni drugacije,kako je djecak mogao prezivjeti, niti ce iko moci logicno da objasnjava, Muslimani znaju da ima samo jednog Boga,da nemaa ni majku ni sina)zamislite " bozja majka," i "bozji sin" pa tkoo je tu BOg a tko majka!? mi muslimani kazemo ma to samo ( subhane Allah) dakle ne vjerujuci da bog ima majku,i oca jer to bi onda bilo zamislite sami opet tko je tu BOG i koliko onda ima Boga! , ne mi muslimani vjerujemo u 1 jedinog Boga.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.