Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 8
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
slučaj iz virovitice

Dječak (15) se sam izrezao pa izmislio da su ga napali huligani!

virovitica napad (1)
Foto: Virovitički list
1/3
23.04.2013.
u 14:40

Nakon provođenja određenih dokaznih radnji i drugih izvida utvrđeno je da nije bilo napada drugih osoba na spomenutog maloljetnika nego je riječ o samoozljeđivanju, potvrdili su iz Općinskog državnog odvjetništva u Virovitici

Učenik (15) osmog razreda OŠ Vladimira Nazora iz Virovitice koji je prije tjedan dana došao na nastavu s desetak krvavih rana na tijelu od rezova skalpela, a za koje je tvrdio da su posljedica napada petorice starijih huligana, potpuno je izmislio priču o napadu i sve si je ozljede nanio sam. 

– Nakon provođenja određenih dokaznih radnji i drugih izvida utvrđeno je da nije bilo napada drugih osoba na spomenutog maloljetnika nego je riječ o samoozljeđivanju – potvrdili su iz Općinskog državnog odvjetništva u Virovitici. 

Podsjetimo, petnaestogodišnjak je policiji ispričao da su ga oko podneva napala petorica mladića koji su nekoliko godina stariji od njega, i to samo zato jer se s jednim od njih slučajno sudario dok je išao u školu. Tvrdio je da su ga bacili na pod, cipelarili, a potom je jedan od njih izvukao skalpel i počeo ga rezati po prsima i trbuhu preko dvije majice koje je imao na sebi. Na kraju je rekao da ga je spasio stariji gospodin koji mu je pritrčao u pomoć i počeo se derati na napadače, nakon čega su se razbježali. U cijeloj se priči mnogo toga nije podudaralo. Tako se, primjerice, broj, oblik i veličina rupa na majici razlikuju od broja, oblika i veličine rezova na učenikovu tijelu. 

– Dan nakon napada došao je u školu. Ne znam zašto bi ga itko napao, riječ je o učeniku s dobrim ocjenama. Nije jedan od onih najglasnijih u razredu, ali ne bih rekla ni da je povučen. Nikad se u školi nije potukao – rekla je prije tjedan dana ravnateljica Sanjica Samac.

>>Skalpelom 10 puta zarezali mirnog osmaša

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije