Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
12.000 lajkova

Dječak (14) Vladi na 'fejsu' opisao zašto ga je sramota živjeti u RH

Vlada, fejs
Screenshot
20.10.2012.
u 19:51

Dječak je napisao kako je s prijateljem ušao u pekaru i ugledao staricu koja prosi hranu i da ga je zbog toga sramota živjeti u Hrvatskoj

Više od 12.000 lajkova dobio je za svoj post na službenoj Facebook stranici Vlade RH 14-godišnji Fran Sarajlija.

– Slušaj ovu scenu. Znači ja i moj prijatelj Patrik danas uđemo u pekaru da si kupimo pizzu prije škole. Iiii uđem ja unutra i vidim baka 80 godina unutra prosi. E sad ne prosi ona novce nego HRANU, HRANUU. Pa kako vam nije žao. kakooo??!? Meni se srce slomilo. Tražila je malu zemlju od 2,35 kuna, ma kupio sam joj ih 3. Eto, imam 14 godina i sram me živjet u Hrvatskoj! – napisao je 14-godišnjak u četvrtak na stranicu Vlade.

– Ova Vlada na vlasti je 10 mjeseci. Fran, znamo kakva je situacija ali radi se, svaki dan, ne ide preko noći. Teško je riješiti probleme koji su se gomilali godinama i nisu se rješavali. Potrebno je još malo strpljenja, ali rezultati stižu – odgovorili su maloljetniku iz Vlade.

Franov post komentiralo je gotovo 600 osoba te ga je većina korisnika uglavnom podržala dok su ga oni koji su na strani Vlade optužili kako je to namjerno napisao da se umanje dosadašnji uspjesi Vlade.

>> \"Oprala\" Vladu i prikupila više od 25.000 lajkova na Facebooku

Ključne riječi

Komentara 52

DU
Deleted user
06:37 21.10.2012.

Pa dječak ima samo 14 godina i neke stvari vidi prvi put pa ga dirnu. Siromaha i ta baš one koji traže hranu ima i u najrazvijenijim i najuređenijim državama. Prosjačenje je univerzalna kategorija. Ne prosjači čovjek samo zato što je država loša. Postoje sigurno dublji razlozi za prosjačenje. Mene bi zanimalo, što bi ovaj dječak mislio o nekakvome tajkunu, prevarantu, fukari koji se obogatio na tuđoj grbači (a o kojemu dječak ništa ne bi znao) i koji se našao u toj pekarnici i baki kupio punu vrećicu peciva. Dječak bi mislio da je ugledao Boga. A, ja takvih Bogova znam više nego prosjaka.

OB
-obrisani-
07:07 21.10.2012.

21.10.2012. u 06:15h Blizard je napisao/la: Dječak je prenio na uvid samo dio svakodnevnice života Hrvatske stvarnosti .! Da je to kojim slučajem naslovio na Čačića ovaj bi se tresao od smijeha (bahati) ! Tragično jeste ,ali i pogubeljno odlazak mladosti u inozemstvo vise je od strave za Hrvatsku mladu Državu !! ================= Neka ide onima koji imaju : Sanader i cijeli HDZ ( doduše sada su po sudovima i zatvorima ali ipak Im,ajuuuu

BL
Blizard
06:15 21.10.2012.

Dječak je prenio na uvid samo dio svakodnevnice života Hrvatske stvarnosti .! Da je to kojim slučajem naslovio na Čačića ovaj bi se tresao od smijeha (bahati) ! Tragično jeste ,ali i pogubeljno odlazak mladosti u inozemstvo vise je od strave za Hrvatsku mladu Državu !!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije