Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Drama na izletu
Povratak na članak

Djeca su plakala i vrištala, teta Roberta izletjela je kroz staklo

- Činilo nam se kao da sve traje beskrajno dugo. Djeca su čak vidjela poginulog muškarca. Užas! – kažu tete iz zadarskog vrtića.

Komentari 7

DA
davor1
19:18 08.06.2010.

Izgleda da sam ja jedna od rijetkih \"budala\" koja se veže kada putuje autobusom. Prečesto čitam da je netko izletio, ispao itd. iz/u autobusu. A sve je više opremljenih sigurnosnim pojasevima. Nažalost što se tiće vozača osobnog automobila mogu napisatiisati jedino da mi je žao, čak da nije bila velika brzina prevelik je to sraz autobusa i automobila.

VL
Avatar walterkomunistihrvatske
walterkomunistihrvatske
17:35 08.06.2010.

. ..IZMEĐU sukošANA i sv.PETAR(MiletiCH)VRLO ČESTO MNOGI GINU. ..KUM\"ĐENERALE\"OSIGURANJE&ZONA A i B). ..P.S.NA REFERENDUMU U NAŠOJ NDH-a GRAĐANI SU ODLUČILI:POSLIJE TITA-TITTO. ..

VL
OB
-obrisani-
17:40 08.06.2010.

Ja više nemogu komentirati, pa šta je s tim busevima koji prevoze djecu? Ne želim biti prorok nesreće, ali kada će doći vijest-poginulo toliko i toliko teško ozljeđenih? Otkud tolika nepažnja? Šta ti vozaći cjelu noć prije vožnje tulumare? Dobar vozać autobusa mora biti spreman da izbjegne gluposti drugih vozaća, ako ne, neka ide voziti šoder.

VL
OB
-obrisani-
17:46 08.06.2010.

Izgleda da je auto pretjecao, i da se vozać autobusa i dao u stranu da ga izbjegne, moja isprika vozaću busa. Eh kad bismo svi vozili 10km/h sporije, svijet bi se i dalje vrtio.

VL
SA
sargu123
18:46 08.06.2010.

Citat : \"Djeca su vidjela poginulog\" - pa bili su sudionici prometne nesreće i što je tu čudno ? Osim toga bar polovina njih na svom računalu tamani bar deset puta više virtualnih neprijatelja . Nek sad malo vide surovu stvarnost , bar će ih proći volja za onom pucačinom na računalu , možda koji i ostane normalan .

VL
FE
febo
07:52 09.06.2010.

Grozno... , u samo par dana , dvije nesreće sa klincima. Kraj je školske godine , i ja sutra četvrtak imam rod. sastanak i dogovor oko izleta za zadnji dan škole. I kako ja sad mogu svoju malenu pustiti mirne duše na izlet. Ne pustim li je problemi , a pustim li je .... , ko će izdržati taj dan dok je na izletu !!!!!!!!!!

VL
GI
gilraen
21:46 08.06.2010.

@sargu - koji si ti tenkre. to su djeca iz vrtica, imaju 5 i 6 godina i sigurno ne igraju igrice s krvi i lesevima. fakat, male gadove bi trebalo voditi u mrtvacnice i gurati im glave u leseve da se prispodobe. odlican odgoj a la sargu.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.