Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 62
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
gaf organizatora

Djeca plakala zbog gužve i kašnjenja na ledeni spektakl

disney on ice
Robert Anić / Pixsell
12.12.2009.
u 19:03

Organizator je zbog smanjenja troškova izričito tražio manji broj redara i zato su se mogla otvoriti samo dva ulaza.

Svjetski šou “Disney on Ice” koji se održava u Areni Zagreb, u petak je već prije samog početka prisjeo velikom broju roditelja i rasplakao njihovu djecu. Osim što je bilo problema pri pronalasku parkirališnog mjesta, samo dva ulaza u Arenu bila su otvorena što je stvorilo gužvu koju su dodatno povećali redari pregledajući torbe roditelja.

– Organizator, mađarski Podium Productions je zbog smanjenja troškova izričito tražio manji broj redara i zato su se mogla otvoriti samo dva ulaza. Mi, kao upravitelji, nismo s tim imali veze – rekao je Zdenko Antunović, direktor Arene Zagreb.

Zbog štednje je stoga poveći broj roditelja i djece, od njih oko pet tisuća koliko može ući na predstavu, kasnilo na njen početak. Ines Švigir, pomoćnica direktora za prodaju u Areni Zagreb, kaže pak da su otvorena samo dva ulaza jer je dvorana pregrađena na pola.

– Da se otvorilo više ulaza ljudi ne bi mogli naći mjesta jer dječja predstava ne ide u cijeloj dvorani – rekla je Švigir.

Ključne riječi

Komentara 2

OB
-obrisani-
19:34 12.12.2009.

Onda je trebala kasniti predstava i poceti kad sjednu djeca i roditelji.

OB
-obrisani-
02:18 13.12.2009.

Niti kruha, niti igara vise u ovoj zemlji. pljuc!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije