Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 180
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Koprivnica
Povratak na članak

Direktore gradskih poduzeća postavljaju bez javnih natječaja

Važno je jedino da gradonačelnica kaže ‘dobro će raditi posao’

Komentari 3

Avatar tkozna
tkozna
16:35 11.04.2014.

Rijetko dobro napisan članak, čestitam Hrvoje. No, čovjek bi rekao da je to demagogija! Svaki nezaposlen član ZZZKKŽ_a zna da su svi natječaji namješteni i da im nedostaje fotogafija. Zakonodavac bi učinio pravu stvar kada bi fotografija bila obvezna naa natječaju, tada bi oni koji će biti primljeni bili lišeni emotivnih napetosti , poslodavac lišen dodatnih troškova sudovanja i nepotrebnog administriranja. Mi nezaposleni sretni da ne moramo fotokopirati i kod bilježnika ovjeravati svoje fotokopije bezvrijednih dploma. Dakle, Hrvoje nediraj im njihovu toplu baruštinu neka se množe zmije velike i male.

VL
BO
booloo
16:44 12.04.2014.

Uvjeti i kriteriji ------------------------------- pripadnik partije. sdp ili sdss

VL
BA
baniček
22:12 14.04.2014.

ionako je sve namješteno, pa i testovi i pitanja koje sastavljaju Tijela uprave za koju se natječe kandidat...tako da bi natječaje trebalo zakonski zabranit i postavit odmah podobnog kandidata koji PLATI ILI SEUČLANI U PARTIJU ovisno koja je na vlasti.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.